Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20 éves vagyok és még soha...

20 éves vagyok és még soha nem volt barátom. Ez nagyon gáz? Mások már évek óta párkapcsolatban élnek, keresgélnek, nekem viszont nem jött össze soha.

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy a külsőmmel nincs baj, viszont nagyon visszahúzódó vagyok és nincs egy csepp önbizalmam sem.

Hogyan lehet önbizalmat szerezni??

2009. szept. 17. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! :) Nem vagy lekésve semmiről. 20 éves voltam én is, amikor elkezdtem valakivel komolyan járni, vele történt meg az első együttlét stb... És nekem úgy jött össze, hogy nem gondoltam rá, nem akartam görcsösen, hanem csak éldegéltem vidáman, buliztam, barátokkal/barátnőkkel voltam és egyszercsak összefutottam Vele. Azóta is együtt vagyunk. (2 éve) Szerintem annyi az egésznek a lényege, hogy légy laza, kedves, mosolygós, adj magadra, beszélgess mindenkivel kedvesen, öltözz szép ruhákba (amik illenek hozzád), kevés smink, szupi frizkó, és szeresd magad! Ennyi az önbizalom titka (szerintem).
2009. szept. 17. 22:28
 2/8 anonim válasza:
100%
Én is 20 éves vagyok csak fiú. És nekem se volt még párkapcsolatom soha.
2009. szept. 17. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:

én 21.5 vagyok és nekem sem volt még.

persze, fiúk voltak. De egyik sem lett komoly. Ami nem rajtam múlott. Csak idiótákat fogtam ki.

Önbizalmam nekem sincs sok, meg nem is tudom mi a baj, mikor egy normális pasi, össztenné a kezét egy ilyen csajért. + aki így gondolkodik.

de hát...és olyan roossz, hogy más évek óta van valakivel, nekem meg olyan jó lenne ha végre odabújhatnék valakihez a szeretet ünnepén.... is

2009. szept. 17. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:

önbizalmat nem lehet szerezni, mint egy jó ruhát. az jön, ha olyan dolgokat teszel, amik pozitív visszajelzést adnak.

egyébként nem gáz, 20 évesen nem maradtál még le semmiről, leszámítva pár szakítást. kell az neked? nem. :)

2009. szept. 17. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

én 18 éves korom óta férjnél vagyok,,és nagyon boldogok vagyunk együtt:)Tehát van ilyen is , meg olyan is mint te-! nem gáz, és ami késik nem múlik, szóvalmajd lessz barátod ne félj!!!!Önbizalom ellen meg:nézz tülörbe és mond el hangosan hogy mi az ami szerinted szép benned. pl. szép az orrod ilyesmi. és mond el ami nem-. és azon dróbálj javitani, ha hajad nem tetszik csináltasd meg. ha szemed nem akkor menj kozmetikushoz és sminkeltesd ki magad. és legalább már tudod milyen smink áll neked jó!

Önbizalmadat neked kell irányitani!

2009. szept. 22. 00:28
 6/8 anonim válasza:

Szia

Én 25 vagyok és még nem volt barátnőm és nekem is problémám van az önbizalommal. Ezt add össze.

Ismerös amit kérdezel. Ha tudnék szívesen segítenék.

2009. szept. 23. 09:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én járok ilyen cipőben... :S
2009. szept. 24. 16:24
 8/8 anonim válasza:

Én 15 ves vagyok és soha nem volt barátom. Annyira szégyellem, másoknak már van. Nincs egyáltalán önbizalmam, és nagyon rossz életem van. Mindig hazudnom kell, ha megkérdezik, hogy volt-e. Remélem majd lesz barátod.:) De szerintetek késő nekem?

Biborka

2010. szept. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!