Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy 19 éves létemre...

Normális, hogy 19 éves létemre még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, soha nem volt barátom, nem is csókolóztam, de mégcsak nem is tetszettem senkinek soha. Szerintetek mit tegyek? Egyedül fogok meghalni? :(
2010. nov. 13. 23:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
19 évesen, ha nem is volt még barátod, azért eléggé érettnek kell lenned ahhoz, hogy válaszolni tudj a kérdésedre.
2010. nov. 13. 23:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Fejtsd ki milyen vagy és talán megtudjuk mi a gond. (ha egyáltalán veled van a gond)
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túl félős? Önbizalomhiányos?
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy van akinek tetszel. Mindenkinek jut valaki :)

Én ugyan csak 16 éves lány vagyok, de még nekem se volt semmilyen kapcsolatom.

Sokáig féltem, hogy senkinek se tetszek, ronda vagyok, de mióta kicsit bátrabb lettem, már többen meg is néztek, stb... szerintem megérzik mások a hozzáállásod...

Most van is egy udvarlóm.. az már más helyzet, hogy engem ö nem érdekel :)

2010. nov. 13. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem vagy egyedül.
2010. nov. 13. 23:25
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok :) Nekem most nagyon tetszik egy srác, de szinte rá se lehet nézni, nemhogy kezdeményezni. Nagyon ronda vagyok (tényleg, mondták már, beszólogatnak idegenek az utcán), ráadásul lapos is vagyok. Tudom, most írjátok majd, hogy az nem számít, de sajnos sokat számít, mekkora melled van :( Nem sok barátom van, azok is inkább lányok, fiúkkal egyáltalán nem tudok barátkozni. Egyszer meg is kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, mert mindig csak lányokkal vagyok, bulizni nem járok egyáltalán. Úgy vágyom valakire, aki szeret, de teljesen kilátástalannak érzem a dolgot. Próbálok kedves lenni, akiket ismerek, azokkal szívesen nevetgélek, beszélgetek, de egy idegennel találkozom, teljesen lefagyok, főleg ha ellenkező nemű. :/
2010. nov. 13. 23:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy kisregényt írtam, köszönöm aki elovassa.
2010. nov. 13. 23:31
 8/17 anonim ***** válasza:

idegenek beszólogatnak az útcán ? xD az mondjuk nem lehet kellemes

egyébként semmi gond én is már 21 vagyok és még nem volt barátnőm , és még van pár ilyen korú ismerősöm akik szintén így vannak vele úgyhogy te sem vagy még lemaradva semmiről

2010. nov. 13. 23:53
 9/17 anonim válasza:
100%

szióka!

Én szívesen olvasok regényeket! ;-)

Szóval: amikor írtad, hogy ronda vagy, leszbikusnak mondanak meg ilyenek, magamra ismertem. Nekem is ilyeneket mondogattak anno. Aztán elfogadtam, hogy csúnya vagyok, de próbáltam a hibáimat korrigálni: fogszabályzót tetettem fel (már rég nincs), jobban megválogattam a ruháimat, és kerestem egy jó fodrászt. De leginkább arra koncentráltam, hogy belül változzak: zenét tanultam, érdekes könyveket olvastam: a hobbiajimban éltem (nem bulizok, mert minek?). Aztán 18 évesen azon kaptam magam, hogy egyre többen néznek meg az utcán, egyre több fiú udvarol. Ma már 23 éves vagyok, és azt mondják, hogy őrületes szexuális kisugárzásom van, szép és csinos vagyok. Mindez azért van így mert belülről alakultam át, és ezt mások is érezték.

Az emberektől ne várj dicséretet. Nekem is ez volt a hibám, de megtanultam azt, ha dicsérnek, az elég gyanús. Gorombaságokat azért mondanak, mert te nem látsz meg magadból olyan dolgokat, amiket ők igen. Ez irigységgel tölti el őket, és inkább csúfolnak. Az emberek kegyetlenek tudnak lenni…

Melltémáról annyit: ahogy egészségessé kezdett válni az önbizalmam, úgy kerültek az életembe olyan férfiak, akik megvesznek a pici mellekért! Komolyan, alig tudnak leszakadni róluk! :-D Nem a mellméret számít, hanem az önbizalom!

Szívből kívánom, hogy boldog légy!

Sz

2010. nov. 13. 23:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen beszólogatnak, ha egyedül megyek, főleg az ilyen nagyobb társaságban lévő fiúk mondanak ilyeneket pl. "Ez fiú volt vagy lány?" és hallom, hogy röhögnek a hátam mögött. Nagyon rosszul esik :(
2010. nov. 13. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!