Normális, hogy 19 éves létemre még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, soha nem volt barátom, nem is csókolóztam, de mégcsak nem is tetszettem senkinek soha. Szerintetek mit tegyek? Egyedül fogok meghalni? :(
Mellügyileg én se vagyok ám megáldva, de ha eltudod fogadni és megbarátkozni ezzel, amennyire csak lehet, akkor nem fog annyira rosszul érinteni és hidd el sokaknak nem ez a lényeg, hogy mekkora melled van :)
Ha gondolod írj egy mailt és beszélhetünk :)
2010. nov. 13. 23:59
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. A bulizást csak azért írtam, mert az én korosztályomból a legtöbben buliznak és ott ismerkednek, de én tulajdonképpen nem is buliztam még rendesen, részeg sem voltam.
2010. nov. 14. 00:08
13/17 anonim válasza:
23:53-as vagyok
Az miért baj hogy nem voltál még részeg ? nem olyan jó dolog az
a bulikban meg nem mindenki tud olyan jól ismerkedni , szoktam járni néha én is de nekem nem jön be (na lehet velem van a baj)
ja és járj fülhallgatóval az útcán akkor talán nem zavarnak annyira (mondhatnám hogy csak sz@rd le őket , de tudom hogy az nem olyan könnyű)
2010. nov. 14. 00:29
14/17 anonim válasza:
Ha ismernélek akkor bemutatnálak egyik osztálytársamnak aki szintén ronda, beszólnak neki mindig és az egész suli tudja ki ő ha egy jellegzetes hibáját említed meg:D
2010. nov. 14. 11:07
15/17 anonim válasza:
Ha csúnya vagy akkor normális.
A csúnyák általában huszonévesen találnak maguknak valakit, vagy még akkor se.
2010. nov. 14. 11:08
16/17 anonim válasza:
ha lenne egy kicsit több önbizalma akkor szerintem biztos lenne már barátja, nem mindig azon múlik hogy valaki szép vagy "csúnya" e , amik egyébként is relatívak
2010. nov. 14. 13:23
17/17 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki már 33 éves, de még sosem volt pasija.Szegényke, ő is nagyon csúnya.Ettől függetlenül nagyon jó fej, az egyik legjobb barátnőm.Ő se szokott járni bulizni, pedig azt kéne.Ha mindig csak otthon ülsz, nem tudsz emberekkel megismerkedni.Szerintem el kéne járnod ezekkel a csajokkal néha.Az is jó, amit az egyik válaszoló írt, hogy menj el egy jó fodrászhoz, kezdj el sminkelni, nőies ruhákat hordani.Abból látni fogják, hogy lány vagy, és te is jobban fogod magad érezni.Kitartás:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!