Akkora bűn, hogy férfi létemre a legjobb barátom nő? A párommal rengeteg konfliktus volt emiatt, de ezt a lányt régebben ismerem mint őt, és teljesen megbízom a véleményében. Egyikkel szakítanom kell, azt tudom!
Megmondom öszintén,nekem nincsenek baràtaim,de ha lennének,egy férfit vàlasztanék(nö vagyok)
Mindig is jobban kijöttem a férfiakkal,jobban el tudtam mondani a dolgaimat mint egy nönek.
De mivel élettàrsam van,ezért nincs baràtom(férfi)
Ugy gondolom,nagyon bbàntanà,de én se nézném jo szemmel ha ö ey màsik növel beszéli meg a gondjait,ha velem él.Màsra gondolnék,mint sima baràtsàg.
Azzal szakits,aki kevésbé fontosabb!
De azt elörejelzem,ha azt vàlasztod,akivel ugymond csak baràtok vagytok,tuti hogy a késöbbi kapcsolataidat is megfogja rontani,legalàbbis egy ép eszü nö nem nézné jo szemmel hogy màsik növel lelkizel.
Van egy régi mondás: Nő és férfi között nem létezik igaz, érdekek nélküli barátság! Ha mégis, akor vagy a nő nem nő, vagy a férfi nem férfi!
A többség szerint szerepe van az ilyen kapcsolatokban a szexuális vonzalomnak (még ha nem is vallják be, vagy ha tudat alatti is), persze hogy féltékeny a párod!
Ha van egy párod és az mondjuk egy másik férfi szavára adna,mert őt régebben ismeri és téged nem tartana ugyanolyan értékűnek akkor neked az hogy esne?
szerintem te is falra másznál,ha nem a te véleményed,hanem a pasié számítana és vele lelkizne,esetleg intim dolgaitokat is vele beszélne meg.De tudod mit próbáld ki egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!