Akkora bűn, hogy férfi létemre a legjobb barátom nő? A párommal rengeteg konfliktus volt emiatt, de ezt a lányt régebben ismerem mint őt, és teljesen megbízom a véleményében. Egyikkel szakítanom kell, azt tudom!
Igaz barátság, pfff...
Ami biztos és már írták előttem sokan! Nincs barátság hetero férfi hetero nő között!!!
Nekem volt egy osztálytársnőm, rá voltam kattanva. Nagyon! Nem kellettem neki, mint pasi. Én ebbe bele törődtem és elvoltunk, mint a barátok, élveztük egymás társaságát. Évekkel később lett egy barátnőm. Neki is csípte a szemét a "havercsaj". Nem emiatt, de kezdett nagyon romlani a kapcsolatunk. Én a "havercsajnak" elmeséltem mindent, mivel barátok voltunk. Erre ő hogyan próbált átsegíteni a nehézségeimen? Felajánlotta, hogy szexeljünk!
Na milyen???
Aztán azóta egyik nővel sem beszélek. (Azt pedig azóta is bánom, hogy visszautasítottam a "havercsajt"!)
Tehát a tanulság! Csak barátok voltunk, de azért mind a ketten gerincre vágtuk volna a másikat!
Ja! Még egy kérdés (költői). Jutott már eszedbe, hogy milyen lehet a "havercsajod" az ágyban, vagy hogy nézhet ki mezítelenül, vagy egyáltalán, hogy milyen jó nő is Ő valójában??? ha neked nem is jutottak ilyenek az eszedbe az még nem zárja ki, hogy neki igen! Gondolkodj el ezen!
A "havercsaj" tényleg a barátod akkor meg fogja érteni, ha egy kicsit lazítani akarsz a kapcsolatotokon a kedvesed lelki világa miatt. Viszont, ha a kedvesed csak úgy van és nem akarod feleségül venni akkor a "havercsajt" ne építsd le teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!