Hiányzik egy barátom az nagyon gáz fiú létemre?
Nyáron szinte mindennap együtt voltunk most meg így suli miatt alig találkozunk 2-3 hetente... Jó vannak mások is velük is jó lenni de valahogy a kettőt nem lehet összehasonlítani... Hiányzik és gyakran gondolok rá. Normális ez? Szokott lenni ilyen veletek velem egykorú fiúk?
Köszi a választ :)
16F
Nincs ebben semmi, ue volt nekem most nyáron, haverom vissza kiment külföldre, szal "egyedül" maradtam, nagyon nagy buli volt vele a nyár, raklap csaj meg pia...:D:D
NAgyon hasonlóak vagyunk szal jól elvoltunk:D
8 év után ott hagytam a honvédséget (hivatásos katona voltam) és volt egy nagyon jó kollégám aki a legjobb barátom volt, 5 évig majdnem napi szinten eggyütt lógtunk, egy helyen laktunk.
Másfél éve el jöttem és mai napig hiányzik.
Pár hete el jött a barátnőjével miskolcra és megöleltük egymást. Barátnőink a pub-ban 1 órán át azt hallgatták miket meg csináltunk eggyütt, sok hülyeséget.
Soha nem fogom el felejteni a közös emlékeinket.
Én ezt normálisnak tekintem.
Nagyon gáz vaze. Fiú vagy, fiúknak nem lehetnek érzelmeik.
*szarkazmus*
Most komolyan, téged így neveltek?
Én most nem fiú szerelemről beszélek!
Csak a laktanyában együtt dolgoztunk, kint együtt mentünk bevásárolni, szórakozni. Igaz akkor még senkinek sem volt komoly kapcsolata, csak a haveroknak éltünk.
A legjobb barátom volt, mindig kiáltunk egymásért, sokszor vitába szálltam bárkivel ha rosszat mertek mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!