Nagyon hiányzik, mit csináljak?
A nyáron összevesztem a legjobb barátommal (16/F). Már legalább egy hónapja nem beszéltünk rendesen, mindig csak piszkáljuk egymást ha találkozunk. Én megpróbáltam békülni, de ő nem akar, és azt mondja, hogy idegesítem már, meg ilyenek. Nagyon-nagyon hiányzik, benne teljesen megbíztam (és még most is) , mindent megbeszéltünk egymással. Talán egy kicsit több is volt, mint barátság.
Szeretném, ha újra barátok lennénk!! Nem tudom , mit csináljak. Bocsánatot kérjek? Attól félek, hogy ez sem érdekelné. Segítsetek, mit tegyek? 15/L
Vigyázz fiam, nehogy buz.i legyél, a barátod tök bunkó felejtsd el, amig bele nem kevered magad teljesen.
Egy neonáci rezsimben nem hiszem, hogy homokosként akarnál rejtőzködni. Túlzok?
Majd csak figyeld a leveleket amik jönnek erre.
Az élet ilyen, barátok jönnek-mennek. Némelyik szakítás fájdalmas, de bármennyire is hiányolod a társaságát, nem fog menni. Méghozzá azért nem, mert a másik nem akarja! Ha azt mondja, idegesíted, akkor tarts tiszteletben a döntését.
A helyzetet árnyalja, hogy lány vagy, ő meg fiú. Ha nem szállsz le róla, még nevetségessé is teszed magad.
Ne aggódj, előbb-utóbb találsz más barátokat.
Kedves Előző!
Most ki a meleg??? A kérdező lány, a barát meg fiú!!!
Kérdező! Beszélj vele. Mond el, mit gondolsz. Ennél rosszabb már nem lesz, legalább biztosat tudsz.
Igen elnézést, nem figyeltem, h.15L.
A levél fele nem ide vág, de a fiú akkor is átlépett rajtad. El kell fogadni.
Sajnos biztos, de legalább 99%.
És minél inkább futsz utána, annál nagyobbat lép.
Ha mindenképpen akarsz még pár hónapot vele, és még több lelki bajt, akkor ne hívd fel, ne szólj hozzá, egy hét múlva visszatér.
Az ember mindig az után fut akit nem érhet el.
Van egy mondás;" Meg kell tanulni örülni annak ami a mienk..." (nem tudom ki mondta, de igaz.)
Az emberek ezt folyton elfelejtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!