Hiányzik egy barátom az nagyon gáz fiú létemre?
Figyelt kérdés
Nyáron szinte mindennap együtt voltunk most meg így suli miatt alig találkozunk 2-3 hetente... Jó vannak mások is velük is jó lenni de valahogy a kettőt nem lehet összehasonlítani... Hiányzik és gyakran gondolok rá. Normális ez? Szokott lenni ilyen veletek velem egykorú fiúk?
Köszi a választ :)
16F
2010. dec. 7. 18:03
11/18 anonim válasza:
értem én, de én fiúszerelem alatt nem azt értem h kúrogatjátok egymást ... szal teljesen oké, amit írsz, nekem is volt olyan fiúbarátom, aki annyit jelentett számomra, h a bnőmet előbb dobtam volna, minthogy vele "szakítsak", aztán persze lehet homározni, mi tudjuk, mi volt az ... és nagyon extra feeling volt
12/18 anonim válasza:
De állj.Most neked ő a barátod,haverod vagy szerelmes vagy belé?Bocsi,hogy megkérdem csak most már elvesztettem a fonalat!:P
13/18 Tika88 válasza:
Attol fugg mien celod van vele?
GYanus vagy picitt :P
Egyebkent telyesen normalis, igaz baratot nehez talalni.
14/18 anonim válasza:
Nekem van egy haverom, aki rendesen depressziós volt amiatt, mert a "legjobb barát"-jával a kapcsolatuk megszakadt. Iwiw-re kiírta, hogy mennyire szereti a legjobb barátját, meg mindenkinek mondogatta az iskolában, hogy milyen rossz neki, hogy már nem barátkoznak meg stb., Mindenféle idézeteket írt ki msn-re, hogy így a barátság meg úgy a barátság. Mostanra rájött, hogy az a "barátság" érzése nem volt más, minthogy szerelmes volt belé, szóval ez a haverom végülis meleg.
15/18 anonim válasza:
Igen, gáz, főleg hogy újra és újra első helyre rakatod ezt a kérdést. Ez már a búzaság kezdete, te ratyi
16/18 anonim válasza:
Előző!
Mi az hogy a buzaság kezdete?
Szerinted tehet róla a Kérdező, hogy ha tényleg erről van szó ???
Mit kell ratyizni?Elég baj az neki, ha tényleg erről van szó !
17/18 A kérdező kommentje:
Bocs de nem vagyok homokos, azt tudnám magamról ha az lennék szerintem am csak egyszer emeltem ki a kérdést mert kipróbáltam. De köszi a válaszokat attól még :).
2011. márc. 23. 20:39
18/18 anonim válasza:
tegnap 20:08
na újra egy jedi lovag aki védelmébe veszi a szegény ártatlanokat
hős vagy, anakin :D
pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!