Miért ilyen sz@r az életem?
Figyelt kérdés
nincsenek barátaim akikkel el tudnék menni ide-oda,csak ismerőseim akik szarnak rám,nincs barátnőm,nincs önbizalmam,egy félénk lúzer vagyok és hiába próbálok tenni ezellen, nem sikerül2012. aug. 20. 16:16
2/9 anonim válasza:
Akkor el sem tudom képzelni mit kezdtetek volna ha az én életemet kaptátok volna. (pedig én így is boldog vagyok ;) )
3/9 A kérdező kommentje:
jó neked,hát én egyáltalán nem
2012. aug. 20. 16:40
4/9 anonim válasza:
hát pedig tenned kéne valamit.. ha nem akarsz depressziós lenni. chaten ismerkedj
5/9 anonim válasza:
#2 Elhiszem, hogy volt bajod az életben, de azért mások problémáit se kell lenézni, meg ugyanúgy nem tudhatod, hogy ki mit élt ahogy mi sem tudjuk, veled mik történtek. :)
7/9 anonim válasza:
Akkor gyorsan kapcsoldd ki a számítógéped és menj el ismerkedni ;) valaki téged keres!
8/9 anonim válasza:
Ismerkedhetünk. Lány vagyok és sokszor nagyon egyedül, alg vannak carátaim. Pasim sincs, mert mindg azon buslakodok, hogy minek ilyen az életem. Pedg már nagyon jol esne egy ölelés.
9/9 anonim válasza:
Ugyanez van velem is évek óta. Ha gondolod írj.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!