Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen sz@r az életem?

Miért ilyen sz@r az életem?

Figyelt kérdés
nincsenek barátaim akikkel el tudnék menni ide-oda,csak ismerőseim akik szarnak rám,nincs barátnőm,nincs önbizalmam,egy félénk lúzer vagyok és hiába próbálok tenni ezellen, nem sikerül
2012. aug. 20. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
üdv a klubban
2012. aug. 20. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor el sem tudom képzelni mit kezdtetek volna ha az én életemet kaptátok volna. (pedig én így is boldog vagyok ;) )
2012. aug. 20. 16:39
 3/9 A kérdező kommentje:
jó neked,hát én egyáltalán nem
2012. aug. 20. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
hát pedig tenned kéne valamit.. ha nem akarsz depressziós lenni. chaten ismerkedj
2012. aug. 20. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 Elhiszem, hogy volt bajod az életben, de azért mások problémáit se kell lenézni, meg ugyanúgy nem tudhatod, hogy ki mit élt ahogy mi sem tudjuk, veled mik történtek. :)
2012. aug. 20. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
küldj képet ;)
2012. aug. 20. 17:08
 7/9 anonim válasza:
Akkor gyorsan kapcsoldd ki a számítógéped és menj el ismerkedni ;) valaki téged keres!
2012. aug. 20. 19:28
 8/9 anonim válasza:
Ismerkedhetünk. Lány vagyok és sokszor nagyon egyedül, alg vannak carátaim. Pasim sincs, mert mindg azon buslakodok, hogy minek ilyen az életem. Pedg már nagyon jol esne egy ölelés.
2012. aug. 21. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem is évek óta. Ha gondolod írj.

17/L

2012. szept. 14. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!