Elcsesztem az életem elejét. Hogyan oldjam meg a saját és a szerelmem problémáját?
Megismerkedtünk,szerelmesek lettünk,minden jó és szép,új embereket ismertem meg,elkezdtem dolgozni,siker,boldogság,oltári nagy bulik,ugye meló,ha már meló akkor pénz.Vásárolgatás,étterem,szórakozás.Erre költöttünk.Semmit nem költöttünk rezsit nem fizetünk,SEMMIT.Aztán elkezdtük együtt a pályafutásunkat.Fű,Speed,Ex,és végűl kokain.Itt ragadtunk le.Sosem gondoltam volna,hogy ilyen dolgaim lesznek.Eleinte bulikba,havonta.2 havonta,és akikkel buliztunk az mind-mind csinálta,jó volt. Már biztosan van egy éve,hogy heti rendszereséggel,hétvégente,majd kedden,mert miért ne...majd csütrötökön mert miért ne..majd most az elmúlt 1-2 hónapban volt,hogy minden nap.Ez gáz.És mindig mondjuk,hogy elég,többet nem,aztán mégis..és ez így megy már mióta...és egyszerűen nem tudok parancsolni magamnak...és a szerelmem se...és már talán egymásnak se...elvonókúra a helyes megoldás?mert félek egyedűl nem fog menni..és félek hogy ez lesz az életem.nem akarom...elvinókúra..bemenni egy helyre több hónapra és nem dolgozni?atyaég...fiatal vagyok nagyon még,hogy így végezzem..hogyan ne essek kisértésbe?és mivan ha én abbahagyom,de a párom nem?...rossz,na.
22L
Most már hiába bánod :( én a fűnél megálltam habár egyszer szívtam biofüvet és akkor nagyon meghaltam remegett az egész testem, halálfélelmem volt és csak egyre gondoltam h én most meg fogok halni közben nagyon megijedtem h tényleg ez lenne az életem vége, de akkor megszólalt a csengő és beengedtem a barátokat az ajtón mert oda át volt a szívás. de amikor bejöttek szinte azonnal elmúlt a hatása. igen kérj(etek) segítséget egy szakembertől én nem tudom hogy működik. Sok sikert :)
18/F (az első is én voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!