Mit csináljak? Nyáron szinte megáll az életem.
Iskolaidőben van egy csomó haverom akik másik városrészben laknak és ott vannak haverjaik akikkel egész nyáron vannak.Suliidőben mindig megyünk hamburgerezni pizzázni együtt lógunk, de nyáron 1-szer kétszer elmegyünk sörözni(alkoholmenteset) de ezen kívül facebookon is csak én írok rájuk.
Itt a kertvárosomban olyan bandák vannak akikhez csapódhatnék vagy valami ahol mindig van egy hiperpigmentált és eléggé beképzeltnek tűnnek.A biciklizés pedig 1 órán keresztül kellemes de utána unalmas.
Nem tudom más van-e más is így?
14F
Én is így vagyok (15/L).
Amíg suli van, addig zajlik az élet, folyamatosan talizunk, benne vagyok az események sűrűjében. Komolyan egész suliidőben többet bulizunk, mint nyáron. Az ok pdig az, hogy az én barátaim is másik városrészekben laknak és nekik ott van társaságuk, tehát nem nagyon jut eszükbe, hogy vajon én élek-e még?
Nyáron néha mi is összejövünk egy sörre (nem alkoholmentesre :D), de nagyon semmi több.
Egyedül kell elfoglalnom magam. Én idén például megnéztem egy csomó filmet, meg besegítettem otthon (ez tényleg hasznos, mert a szüleid jobbfejek lesznek) és vártam a sulit. Nem vagyok tanulásmániás, csak nekem nagyobb élet van ott.
Tehát nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!