Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan győzzük meg a szüleinke...

Hogyan győzzük meg a szüleinket, hogy elengedjenek nyáron nyaralni minket?

Figyelt kérdés

14 évesek vagyunk (tudom, már rosszul kezdődik! :D). El szeretnénk menni együtt nyaralni (szülői felügyelet nélkül). Az egyik tag rokonának a nyaralójában szállnánk meg, úgy 3-4 napra.

A szüleink megbíznak bennünk, tehát tudnánk hogy mittudomén nem tévednénk el, nem halnánk éhen stb. De attól viszont mindannyian tartunk, hogy lehet, hogy valaki elkap minket, elrabol, stb. És tényleg csak ezzel van a gond.

Ezt hogyan lehet megelőzni? Például 7 után nem megyünk ki az utcára, utána csak a kertben ill házban tartózkodunk, meg nem leszünk olyan helyen, ahol kevés ember van?

Milyen esetleges bajokra kell számítanunk még?

És erről a szüleinket hogy győzhetnénk meg, hogy nem fogunk olyan helyzetbe keveredni, hogy valami rossz történjen (vigyáznánk, ezért is kérjük a segítségeteket!)?

Nem arról van szó, hogy mi "akkora de akkora lányok vagyunk, hogy csak na, és nem akarjuk, hogy szülők legyenek mer taz olyan gáz", de bizonyítani is szeretnénk, és ha ott van egy szülő akkor senki nem tudja magát úgy elengedni, meg ilyesmi. Szóval ha végül nem sikerül az akciónk, akkor jön velünk egy szülő, de az neki se nagyon lenne jó, mert nem nagyon lenne társasága (mármint korabeli).

Köszönöm a segítséget! :)

2012. máj. 23. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem erre térjetek vissza 4 év múlva a szüleitekkel...
2012. máj. 23. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Hova mentek? mármint nyaralni melyik település?
2012. máj. 23. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
14 évesen szülői felügyelet nélkül? Én ha szülő lennék, tuti nem engednélek el. Sok lányt 17 évesen nehezen engednek el, és nem hiába.
2012. máj. 23. 21:14
 4/8 kovpet ***** válasza:

Elrabolni nem hiszem, hogy fognak, az nagyon ritka dolog. Persze kell vigyázni, de nem az a fő veszély.

Inkább az alkoholmérgezéstől féltenélek a szüleid helyében :)

14 évesen én is korainak tartom ezt, pedig én elég lazán kezelem a dolgokat. De ismerni kellene a résztvevőket.

2012. máj. 24. 10:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Alkoholmérgezés? Ugyan már! :D

Nem azok a tipikus 14 éves kis pic.sák vagyunk.

Az egyik lány olyan, hogy lefertőtleníti a padot mielőtt ráülne, meg elmegy a cigizők közül, mert nem bírja a füsszagot... Ha akarnánk is inni, ő tuti, hogy megakadáolyozná. :)

2012. máj. 24. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze... a kis álszent közbe meg ő tenne az italotokba ginát meg ő hívna be 1 körbe vicces cigire
2012. máj. 24. 17:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Mégis honnan szereznénk? :D
2012. máj. 24. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
"Ki keres, az talál."
2012. máj. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!