Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az én életem, hogy ilyen...

Az én életem, hogy ilyen unalmas, eseménytelen?

Figyelt kérdés

Az iwiw-en, facobookon folyamatosan jobbnál jobb dolgokat látok az ismerőseim falain.

Itt voltak, ott voltak, ezt csinálták,azt csinálták.

Hova vették fel őket dolgozni a franc se tudja, hogy hogyan mert pld lusta, alig dolgozik valamit...és mégis valahogy jó helyre vették fel, gondolom, ismeretséggel.

Hogy csinálják ezt az emberek?

Ok, hogy mindenki a jó dolgokat, a jó képeket, teszi fel...de akkor is, ők mit csinálhatnak másképp?

2012. júl. 30. 13:56
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A ti ismeretségi körötökben hogyan van ez?
2012. júl. 30. 13:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne a gép előtt ülj, hanem menj te is ide-oda.......
2012. júl. 30. 14:17
 3/14 A kérdező kommentje:
nincs kivel :(
2012. júl. 30. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
nincsenek barátaid?
2012. júl. 30. 15:04
 5/14 A kérdező kommentje:
nincsen :(
2012. júl. 30. 15:06
 6/14 anonim ***** válasza:
akkor kik posztolnak jobbnál jobb képeket ?
2012. júl. 30. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Próbálj barátokat szerezni. Kezdésként: Hány éves vagy? Ugyanis korosztálytól is függ, hol van a bibi.
2012. júl. 30. 16:57
 8/14 anonim ***** válasza:
ennyi, keresned kel barátokat. ha már ismerőseid vannak, akiket lesel, akkor menj te is velük.
2012. júl. 31. 13:16
 9/14 A kérdező kommentje:

Kik posztolnak? Ismerősök. Kollégák, évfolyamtársak stb ismerősök, akikkel jóban vagyok, de nem barátok.

Mért lesnék? Aki kirak az oldalára bármit is úgy, hogy ismerősök is lássák, az azért van, mert szeretne "mesélni" magáról azoknak-mindazoknak, akiknek szeretne. Ha nem szeretne ezekről a dolgokról beszélni, mutatni magáról, akkor nem tenné ezt. Nem vagyok bunkó,hogy ha szólnak hozzám, "leszarom".

2012. júl. 31. 13:30
 10/14 A kérdező kommentje:
34 éves vagyok. :) vénség :)
2012. júl. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!