Unalmas, besavanyodott, monoton, egyforma minden napom. Mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 09:24
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mit csinálsz? Dolgozol, tanulsz, vagy egyik sem? Ház, kert, család, gyerek? Mert ha ezek vannak (lennének), egyetlen nap sem egyforma és főleg nem unalmas!
2/9 A kérdező kommentje:
Lassan 20 éves vagyok, dolgozom, de az is már unalmas ( nem kötött, de mégis unalmas ). Gyerek, barátnő, ház, kert, autó nincs.
2012. júl. 19. 10:01
3/9 anonim válasza:
Akkor csajozz be, szerezz barátokat! Ők majd megszínesítik a mindennapjaidat!
5/9 A kérdező kommentje:
Miben?
2012. júl. 19. 12:04
6/9 anonim válasza:
Első vagyok: pl. járj el társaságba, bulizni, esetleg - ha úgy állsz anyagilag - iratkozz be egy tanfolyamra (pl. valami nyelv, számítógép, vagy más, ami érdekel; az ELO-nál - Európai Levelező Oktatás elég jó áron vannak online tanfolyamok, örömmel töltenek majd el a sikerélmények), gyűjts bélyeget, ha van rá lehetőséged, járj sportolni a haverokkal (konditerem, focipálya), csinálj magadnak egy kis kertet zöldségekkel, gyümölcsfákkal, virágokkal és rendezgesd (én imádom csinálni), barkácsolj valami újat a ház körül, ami csak a Te kezed munkája, stb.
8/9 A kérdező kommentje:
Szfvár mellől.
2012. júl. 19. 17:30
9/9 A kérdező kommentje:
Már nem az az életem... Már AWWH! Baromi jóóóó :D
2012. aug. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!