Normális vagyok?! Kék szemeket akarok!
Figyelt kérdés
annyira irigylem a kékszeműeket :/ nekem ronda aranybarna szemem van, úgy utálom :(( semmi különleges nincs benne, ellenben egy kék szemben ...2012. aug. 17. 22:06
11/15 anonim válasza:
Minden szemnek meg van a maga előnye, teljesen mindegy milyen színű. A te szemed is szép.
Az emberek megnézik ugyan a szemszínedet, de lényegtelen dolog.
12/15 anonim válasza:
Meg aztán, ha akarsz vehetsz kontaktlencsét is.
13/15 anonim válasza:
a szépség nézőpont kérdése.. én például kék szemű vagyok, és a zöld szemekért vagyok oda..:) ettől függetlenül nem szeretnék más szemet..:D
14/15 anonim válasza:
Én is kéket akarok!!! >.<
A kontaktlencse nem nagyon segít, csak a képeken mutat jól... max a rohadt sok pénzed van vehetsz jobb fajtát mint a hírességek. Pl. Paris Hilton is barna szemű eredetileg.
Egyébként van lehetőség lézeres műtéttel a kék szemre Amerikában, szóval kezdjünk el rá gyűjteni, mert nem olcsó. :D
15/15 anonim válasza:
Nekem kék, de zöldesbarnát szeretnék. Cseréljük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!