Miért van az, hogy több emberrel megismerkedem, de tudom előre, hogy nem bízhatom bennük, még is bízni akarok?
Figyelt kérdés
Többször ért már csalódás, akár még jó barátokban is. Sokat tanultam ezekből. Miért akarom mindig csak a jót látni, miközben tudom, hogy mi lesz a vége?2012. aug. 13. 20:27
1/6 anonim válasza:
Azért akarod a jót látni mindenkiben szerintem, mert Te magad is jó Ember vagy...:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ez kedves tőled.
2012. aug. 13. 20:48
4/6 A kérdező kommentje:
Ez nagy igazság, mindig mindenkinek meg kell adni az esélyt, még akkor is, ha úgy érzem, hogy nem fognak jól alakulni a dolgok. Persze hülyeségekbe nem tudnak belerángatni, de egy kicsit rossz érzés mégis a csalódás.
2012. aug. 13. 20:58
5/6 Alaque válasza:
Elsonek van igaza.
Valogasd meg a barataidat. Ha ez nem megy (ahogy nekem sem), tartsd nyitva a szemed. En is igy csinalom. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megfogadom :)
2012. aug. 19. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!