Az akarok lenni aki akkor voltam amikor az akartam lenni aki most vagyok!?
Figyelt kérdés
Hogyan érhetem ezt el?2012. aug. 7. 22:19
2/22 anonim válasza:
Volt szerencsén egy Gulyás István nevű egyén könyveihez.
Ilyen mondatok vannak benne:
Isten, most kimondja, hogy nem csak azokat nem akarja nem szeretni, aki nem akarják szeretni Istent, hanem azokat sem akarja nem szeretni, akik nem akarják nem szeretni Istent.
Nem vagyok ti rokonok?
3/22 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat várok. :(
Ezt a kérdést nem viccnek raktam ki.
2012. aug. 7. 22:29
5/22 anonim válasza:
Hát akkor legyél az,aki akkor voltál,mielőtt még az akartál lenni,ami most vagy...oszt csőőő
6/22 A kérdező kommentje:
Dehogy! Azt sem tudom mi az.
2012. aug. 7. 22:48
7/22 A kérdező kommentje:
De írd le hogy azt hogy kell!
2012. aug. 7. 22:49
8/22 anonim válasza:
Úgy,hogy olyan leszel mint régen...azt meg már te tudod,hogy milyen voltál mielőtt az akartál lenni,aki most vagy...:D
9/22 anonim válasza:
Komoly választ akarsz egy nem túl eredeti kérdésre. Tucatszám ad találatot a betűre pontos kulcsra, s hosszasan fejtegetik ezt a kérdést emberek. Nem jutottak vele semmire, legfeljebb arra, hogy kemény ellentmondásos, nem megválaszolható, stb. Már a google második találata is egy ilyen eszmefuttatás.
10/22 A kérdező kommentje:
Figy. nekem nem kell tudományos szöveg csak mondjátok el.
2012. aug. 7. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!