Az akarok lenni aki akkor voltam amikor az akartam lenni aki most vagyok!?
Figyelt kérdés
Hogyan érhetem ezt el?2012. aug. 7. 22:19
11/22 anonim válasza:
No igen, de akkor olyan szeretne lenni, amilyen most. De ha olyan lenne, mint most, akkor olyan szeretne lenni mint régen. Vagyis azt szeretné, ha olyan lenne mint most, aki azt szeretné, hogy bárcsak olyan lenne mint régen.
12/22 A kérdező kommentje:
Mondom túl egyszerűen kéne elmagyaráznotok, hogy még a süket is megértse.
2012. aug. 7. 23:04
14/22 anonim válasza:
Na talán így:
Amikor még csak nagy szemekkel csodáltad a felnőttek világát, közéjük vágytál. Felnőni igyekeztél. Most, hogy már deresedik a hajad, remeg a kezed, és vastag keretes szemöveged van, irigyeled azt a gyermeket, aki voltál, szeretnél ismét kis taknyos lenni a homokozóban.
15/22 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy ennek a mondatnak a jelentésével van problémád, az új személyiségeddel van problémád, vagy csak idejöttél humorizálni...
16/22 A kérdező kommentje:
Nem mintha fogyi lennék de komoly, h nem humor.
2012. aug. 8. 15:41
17/22 anonim válasza:
A kérdést lődd ki az űrbe, hátha válaszolnak rá a marslakók.
18/22 anonim válasza:
Ha komolyan kérdezed: kövess el néhány hibát, szalassz el sok lehetőséget és 25 éves korod után érezni fogod...
19/22 anonim válasza:
A felnőtt-gyerek a legjobb magyarázat, azé a válaszolóé a pont
20/22 anonim válasza:
szerintem légy középen:)) így "mindkettőtők" igényeit kielégited:)) nem gondolod, hogyha az leszel aki voltál, majd akkor újra más akarsz lenni, mert oka van, hogy az akartál lenni aki most vagy, de (gondolom) nem kell teljesen megváltoznod, őrizd meg az alap értékeid=) vagy nem tudom, azért lehetnél bővebb is ha olyan komoly:)
(egy válaszoló, aki kicsit úgyanígy van ezzel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!