Cicás szemeket akarok! Lányok, ti mivel rajzoljátok meg? Tus jó lenne? Nem kenődik?
Attól függ milyen tus, nekem valami szar van ázsiában vettem, de felkenem és kb. 2 pislogás és már mindenhova elkenődött, szal sztem érdemes egy jobb minőségűt venni ami biztos nem pár száz forint.
Egyébként meg nem kell feltétlenül tus, szemceruzával is lehet cicás szemeket varázsolni. :)
Essence vízálló tus :) 600-700 ft :)
a tégelyes tus 850 ft + 600körül az ecset..viszont nagyon könnyű vele dolgozni. Imádom :)
én vettem egy olcsó 800 FT-os tust, tényleg úgy van ahogy a második mondta kettőt pislogtam és mindenhova kenődött.
aztán vettem egy 1600 ft-os Manhattan tust, ha sminkben alszok akkor is fent marad/nem kenődött :D
szóval szerintem is érdemesebb egy kicsit drágábbat venni, de az legalább tartós marad
Ami nekem bevált és könnyű vele cicás szemeket csinálni:
- Astor vízálló szemhéjtus (kb. 3000 Ft körül van).
De mivel mostanában nincs pénzem, így a
- She vízálló szemhéjtust használom (ez kb. 1000 Ft). Ez is nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!