Normális vagyok?! Kék szemeket akarok!
Figyelt kérdés
annyira irigylem a kékszeműeket :/ nekem ronda aranybarna szemem van, úgy utálom :(( semmi különleges nincs benne, ellenben egy kék szemben ...2012. aug. 17. 22:06
1/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nagyon szép a szemed. Gyönyörködj a barátaid, ismerőseid kék szemében, azt legalább látod. A szem nem látja önmagát:)
4/15 anonim válasza:
a kék szem szép ja :D de hát ezen nem tudsz változtatni, biztos a tiéd is szép.
5/15 anonim válasza:
A barna szem meg szexi ,meg forró meg stb :D
6/15 anonim válasza:
itt gyakorin van egy srác aki "átszíneszte" önerőből a szemeit. de csak ennyit mondhatok:D
7/15 Alaque válasza:
Igen, atszinezte, az X-aktak meg az FBI titkos aktai alapjan keszult...
Kerdezo, te meg jobb, ha szereted, ha villamlik, mert ha nem szereted, akkor is villamlik. :)
8/15 anonim válasza:
Nem vagy normális...
Mi a bajod a szemed színével? Szerintem meg szép a szemed színe!
9/15 anonim válasza:
megoldás: színes kontakt lencse.
10/15 anonim válasza:
A kék szeműeknek hamarabb lesznek látási problémáik. Örülj neki, hogy neked szép, aranybarna van. Ha magadat nem tudod szeretni, úgy, ahogy vagy, sok gondod lesz még az életben.
Netán a gyerekedet is utálni fogod, ha nem kék szemű lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!