Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell újra és újra...

Miért kell újra és újra rájönnöm emberek között, hogy egy lúzer, magányos, szar alak vagyok, akinek sohase lesz barátnője? 31/F

Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy emelt fővel teszek arra, hogy egyedül, kapcsolatok hiányában kell leélnem az életemet. Sajnos elég néha társaságba kerülni ahhoz, hogy lássam, másoknak nem tiltott gyümölcs az ismerkedés, párkapcsolat, míg én ilyent soha nem tapasztalhatok már meg. Minden pofáraeséskor rá kell jönnöm, hogy túl öreg, tapasztalatlan, bunkó és elviselhetetlen emberi véglény vagyok. Ugye szerintetek is egy aljadék szar alak vagyok?
2012. aug. 17. 17:56
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
VIBRÁTOR A POPÓDBA!
2012. aug. 18. 01:21
 42/44 A kérdező kommentje:
Anyádéba.
2012. aug. 18. 03:18
 43/44 anonim ***** válasza:
Te nagyon vibrátorellenes vagy. Mi bajod van vele?
2012. aug. 18. 03:21
 44/44 anonim ***** válasza:
49%

tetszik azoknak a véleménye akik sz@ralakoznak, és nevetnem kell azokon akik empatikus szövegekkel jönnek... "jaj olyan nehéz is minden, hátráltatnak, semmi esély" blabla:-@ és csak csupa nyál és nyál. rengeteg embernek vannak nehézségei, önbizalom problémai, sikertelenségei, mégsem így áll hozzá. szóval nekem így az a véleményem, hogy akik így gondolkodnak elmehetnek a fr@rcba, általában szívesen kerülöm a pesszimista, nyafogós satnyadékokat, ha én valamikor egy ujjamon megtudtam volna számolni, hogy mennyi sikerélményem volt kapcsolatokban, és ha mindig azon gyötrődtem volna, hogy mit mondanak róllam... és eszerint működtem volna, hogy "jaj, hogy legyek pozitív, ha annyi sz@rság történik velem" akkor soha nem lett volna jobb. fátylat kell rá vetni. inkább igyekeztem elérni, hogy jobb legyen.

én még most is eltudom képzelni, hogy milyen gonosz véleményük van egyeseknek rólam.. de nem sír a szám. belátom, hogy azoknak is csak az önbizalmuk nagy. és vannak már akik nagyon pozitív véleménnyel vannak rólam, pedig régebb el se tudtam volna képzelni...

2012. aug. 18. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!