Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell újra és újra...

Miért kell újra és újra rájönnöm emberek között, hogy egy lúzer, magányos, szar alak vagyok, akinek sohase lesz barátnője? 31/F

Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy emelt fővel teszek arra, hogy egyedül, kapcsolatok hiányában kell leélnem az életemet. Sajnos elég néha társaságba kerülni ahhoz, hogy lássam, másoknak nem tiltott gyümölcs az ismerkedés, párkapcsolat, míg én ilyent soha nem tapasztalhatok már meg. Minden pofáraeséskor rá kell jönnöm, hogy túl öreg, tapasztalatlan, bunkó és elviselhetetlen emberi véglény vagyok. Ugye szerintetek is egy aljadék szar alak vagyok?
2012. aug. 17. 17:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
azért mert egy oltári nagy paraszt vagy és a változás szikrája sincs meg benned, totál megérdemled a sorsodat. tényleg egy szánalmas véglény vagy.
2012. aug. 17. 19:45
 32/44 anonim ***** válasza:

Valaki írta itt hogy kezdjen új életet -DE HOGYAN ? (felteszem a kérdező helyett a kérdést,mert én kb.vele egykorú vagyok nő. ezeket az érzéseket vagy hosszú évek kudarcélményét talán nem cipeli tovább az ember ?

én tökéltessen megértem a kérdezőt, amúgy nehéz ügy ez - az önelfogadást nem segíti a környezet .ha kilépek az utcára rögtön látom mennyivel vagyok kevesebb mindenhogy ..-és ebbe belefárad a lélek. majd újabb kudarcok jönnek és még nagyobb visszahúzódás, tüskésedés. engem is annyian bántottak már meg,pedig akkor még tudtam szívből mosolyogni csak nem voltam olyan gyönyörűséges vagy olyan zseniális h pusztán a kedvességem vagy csak az ami vagyok célt ért volna.

megalkudni meg nem lehet mert az rosszabb mint bármi . a kérdezőnek sem kell csúnya nő ,nekem se kell csúnya pasi- hiába vagyunk vélhetőleg mindketten átlagosak ..

nos,én kíváncsian várom az ötleteket!

2012. aug. 17. 19:50
 33/44 anonim ***** válasza:

én is túl vagyok egy kazal mindenen és érdekes módon nekem még mindig megy. tök sok jó dolog van a világon, felfedeztem miben vagyok tehetséges és ez pozitív élményt és magabiztosságot ad. nem olyan nehéz ez. meg el lehet hagyni akár az országot és máshol is lehet próbálkozni. aki meg ennyire meg van keseredve azzal tényleg nem lehet mit kezdeni. az ember alapból nem ilyen, de magatokat húzzátok le a saját sz4rságaitokkal, mert képtelenek vagytok kilépni az önsajnálatból és abból a szánalmas kis burokból, ami körül vesz titeket, nem vagytok képesek kockáztatni, életképtelenek vagytok.

szóval kedves utolsó, összeillesz a kérdezővel.

aki így áll az élethez (ami a sok f@szság ellenére is csupa móka és vidámság), az meg is érdemli.

2012. aug. 17. 20:00
 34/44 A kérdező kommentje:
Talán ha sikerélmény(ünk) lenne, nem kellene így szemlélni a kudarcokat. Úgy tűnik, mindenkinek érdemei szerint mérik mindenkinek a jó dolgokat és hátulra kerültem az osztáskor. Köszönöm utolsó, hogy megosztottad ezt a nagy igazságot...
2012. aug. 17. 20:03
 35/44 anonim ***** válasza:
azért nincs sikerélményed te csökött agyú barom, mert nem is teszel érte semmit, csak sajnáltatod magad. semmit sem teszel azért, hogy jobb legyen az életed, így meg is érdemled.
2012. aug. 17. 20:05
 36/44 anonim ***** válasza:
és tudod azzal, hogy itt kötözködsz bebizonyítottad, hogy tényleg egy sz4r alak és bunkó vagy.
2012. aug. 17. 20:06
 37/44 anonim ***** válasza:
tejóóég ne bántsad már te a sz@rt is 4essel iró, a kérdezőt!! még ő hálálkodott h gondolataid tartalmasa bár nem túl empatikus mibenlétét megosztottad vele -velünk. én semmi iróniát nem véltem a kommentjében .a sajátoméból sajnos nem tudom kihagyni ..
2012. aug. 17. 20:14
 38/44 Ricsi97 válasza:

igazából amit olvastam........hülyeség

Figyelj amit leirtál csak azért van ez mert te ezt bemeséélted magadnak...

Adj magadnak önbizalmat ne álj negatívan a dolgokhoz.

Amit felsoroltál jelzőket magadról hülyeség.......

Önbizalom... és úgy állj neki mindennek " ha a többinek sikerült, nekem is fog!!!!"

2012. aug. 17. 20:58
 39/44 anonim ***** válasza:

19:50

önértékelési zavar tökéletes példája

kilépsz az utcára, minél lennél te kevesebb? minden ember egyenlő

én amikor nagyvárosban jártam, és kiléptem az utcára szinte csak söpredékeket-plázaq, striciket, langyosvirsliket, és bmw-s nagymenő hülyegyerekeket láttam

ha te ezektől kevesebbre tartod magad, ahhoz csak gratulálni tudok

ha nem így van, akkor cáfolj meg észérvekkel, de én ezt tapasztaltam

2012. aug. 17. 21:50
 40/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki megerősítette, hogy tényleg egy szar és bunkó alak vagyok. Nélkületek sosem bizonyosodtam volna meg erről itt. Irány a holnapi újabb szar nap!
2012. aug. 18. 01:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!