Miért kell újra és újra rájönnöm emberek között, hogy egy lúzer, magányos, szar alak vagyok, akinek sohase lesz barátnője? 31/F
Valaki írta itt hogy kezdjen új életet -DE HOGYAN ? (felteszem a kérdező helyett a kérdést,mert én kb.vele egykorú vagyok nő. ezeket az érzéseket vagy hosszú évek kudarcélményét talán nem cipeli tovább az ember ?
én tökéltessen megértem a kérdezőt, amúgy nehéz ügy ez - az önelfogadást nem segíti a környezet .ha kilépek az utcára rögtön látom mennyivel vagyok kevesebb mindenhogy ..-és ebbe belefárad a lélek. majd újabb kudarcok jönnek és még nagyobb visszahúzódás, tüskésedés. engem is annyian bántottak már meg,pedig akkor még tudtam szívből mosolyogni csak nem voltam olyan gyönyörűséges vagy olyan zseniális h pusztán a kedvességem vagy csak az ami vagyok célt ért volna.
megalkudni meg nem lehet mert az rosszabb mint bármi . a kérdezőnek sem kell csúnya nő ,nekem se kell csúnya pasi- hiába vagyunk vélhetőleg mindketten átlagosak ..
nos,én kíváncsian várom az ötleteket!
én is túl vagyok egy kazal mindenen és érdekes módon nekem még mindig megy. tök sok jó dolog van a világon, felfedeztem miben vagyok tehetséges és ez pozitív élményt és magabiztosságot ad. nem olyan nehéz ez. meg el lehet hagyni akár az országot és máshol is lehet próbálkozni. aki meg ennyire meg van keseredve azzal tényleg nem lehet mit kezdeni. az ember alapból nem ilyen, de magatokat húzzátok le a saját sz4rságaitokkal, mert képtelenek vagytok kilépni az önsajnálatból és abból a szánalmas kis burokból, ami körül vesz titeket, nem vagytok képesek kockáztatni, életképtelenek vagytok.
szóval kedves utolsó, összeillesz a kérdezővel.
aki így áll az élethez (ami a sok f@szság ellenére is csupa móka és vidámság), az meg is érdemli.
igazából amit olvastam........hülyeség
Figyelj amit leirtál csak azért van ez mert te ezt bemeséélted magadnak...
Adj magadnak önbizalmat ne álj negatívan a dolgokhoz.
Amit felsoroltál jelzőket magadról hülyeség.......
Önbizalom... és úgy állj neki mindennek " ha a többinek sikerült, nekem is fog!!!!"
19:50
önértékelési zavar tökéletes példája
kilépsz az utcára, minél lennél te kevesebb? minden ember egyenlő
én amikor nagyvárosban jártam, és kiléptem az utcára szinte csak söpredékeket-plázaq, striciket, langyosvirsliket, és bmw-s nagymenő hülyegyerekeket láttam
ha te ezektől kevesebbre tartod magad, ahhoz csak gratulálni tudok
ha nem így van, akkor cáfolj meg észérvekkel, de én ezt tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!