Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy totális csődtömegnek (lúzer) is lehet barátnője?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 16:10
1/7 anonim válasza:
igen, de csak akkor, ha nem az arcoddal, hanem a farkaddal ismerkedsz!
2/7 anonim válasza:
Igen, mindenki olyannal van együtt aki hasonlít rá, így egy totális lúzer csaj lehet a barátnője. Szerencséd van, mert abból van a több:D
3/7 anonim válasza:
Nem.
Ezt hívják természetes szelekciónak.
4/7 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Hogyan tudna valaki más értéket találni egy olan emberben, aki még magát sem képes értékelni?
5/7 anonim válasza:
Lehet, ha jól néz ki. Bár aki jól néz ki, az már nem lehet totális csődtömeg.
6/7 anonim válasza:
Ja sepicel én is az vagyok,de volt barátnõm 2,és most is van
Fel a fejjel aranyapám;D
7/7 anonim válasza:
Szerintem biztos lehet!
Fel a fejjel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!