Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy lúzer az, akinek nem volt egyetemről szerelme, sőt ez alatt sem tudott semmi értelmeset kialakítani?
Jahh látom lány vagy, akkor a mondatokban a nőket csavokra javítanam ;)
Nyugi majd megfog valaki téged is, amugy visszahúzódó vagy?
Mennyi idős vagy? ;)
ismerős szitu...:/
de télleg mikor szingli vagy, és vágysz a kapcsolatra, de nincs értelmes ember aki szóbajöhetne, mindig ölelkező, pusziszkodo párokat látsz...:/ meg kézenfogva stb stb...
és az össz csaj sz*rik rád
amikor meg kapcsolatba vagy, mintha fordítva lenne, éss az összes jó csaj veled szemezne, meg iylneek.....
nkm full ígyvan...XDDDDDD
22/F
# 3
Nem lennék az a kimondottan visszahúzódó, de nem is az a szószátyár. ez is társaságfüggő. ha jobban ismerem az embereket, nyilván oldottabb vagyok, de szerintem ezzel mindenki így van. 22 vagyok
# 5 amúgy nagyon így van velem is!!:D
Volt egy 2hónapos "kapcsolatom"(ez is valami égi csoda lehetett) és amíg együtt voltam a fiúval, mindenki megtalált, és mindet visszautasítottam a fiú miatt:S tehát tényleg nem tudom hogy működik ez..most meg..
# 9
köszönjük Emese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!