Miért kell újra és újra rájönnöm emberek között, hogy egy lúzer, magányos, szar alak vagyok, akinek sohase lesz barátnője? 31/F
Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy emelt fővel teszek arra, hogy egyedül, kapcsolatok hiányában kell leélnem az életemet. Sajnos elég néha társaságba kerülni ahhoz, hogy lássam, másoknak nem tiltott gyümölcs az ismerkedés, párkapcsolat, míg én ilyent soha nem tapasztalhatok már meg. Minden pofáraeséskor rá kell jönnöm, hogy túl öreg, tapasztalatlan, bunkó és elviselhetetlen emberi véglény vagyok. Ugye szerintetek is egy aljadék szar alak vagyok?2012. aug. 17. 17:56
21/44 anonim válasza:
igen, te tényleg csak a figyelemre vágysz.
22/44 anonim válasza:
Amit a kérdésedben leírtál, az mind nem számít a nőknek. Azért nem volt még bnőd, mert nem nézel ki jól. Lehet h közben tök jó fej vagy, csak a külsőddel van gond.
23/44 A kérdező kommentje:
Igen, az lehet kimaradt belőle. Akkor legyen szarul kinéző, egyben szaralak a kérdésben, jó?
2012. aug. 17. 18:42
24/44 anonim válasza:
És minek akarsz még magadnak figyelmet is szerezni ezen az oldalon? Senkinek sem hiányoznál ha eltűnnél. Inkább a családodnak meg a barátaidnak mond el a problémáidat, velük többet érsz.
(Ha vannak egyáltalán hogy ilyen flegma a stílusod)
25/44 anonim válasza:
Figyelj, te születésedtől kezdve ilyen bunkó vagy, vagy csak az elkeseredettség beszél belőled?
26/44 anonim válasza:
társkeresőn könnyen lehet sikered, próbáltad már?
egyébként nem vagy lúzer
mindenféle testileg beteg ember is talál társat, akkor egy egészséges ember mért ne találna?
27/44 anonim válasza:
Naa nehogy már kinyírd itt magad... El vagy keseredve biztos van is rá okod, de ez nem megoldás :S
28/44 anonim válasza:
ha akarsz beszélgetni írj privátot
mesélhetek néhány sztorit, amikhez képest a te eseted valószínűleg semmi
egyébként mire alapozod ezeket a felsorolt negatív tulajdonságokat? csupán arra, hogy idáig még nem volt sikerélményed? talán még mindig félsz a pinától, vagy mi a baj?
29/44 anonim válasza:
Most már provokálod is a válaszadókat? Amúgy aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az tuti nem ugrik, elárulom. De a tűzoltók úgy meg fognak ruházni hogy megemlegeted.
30/44 anonim válasza:
Jól van. Ha ilyen bunkó vagy ne is csodálkozz rajta, hogy egy nőnek sem kellesz. Itt panaszkodsz, hogy mekkora lúzer vagy! Hát így az is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!