Miért kell újra és újra rájönnöm emberek között, hogy egy lúzer, magányos, szar alak vagyok, akinek sohase lesz barátnője? 31/F
Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy emelt fővel teszek arra, hogy egyedül, kapcsolatok hiányában kell leélnem az életemet. Sajnos elég néha társaságba kerülni ahhoz, hogy lássam, másoknak nem tiltott gyümölcs az ismerkedés, párkapcsolat, míg én ilyent soha nem tapasztalhatok már meg. Minden pofáraeséskor rá kell jönnöm, hogy túl öreg, tapasztalatlan, bunkó és elviselhetetlen emberi véglény vagyok. Ugye szerintetek is egy aljadék szar alak vagyok?2012. aug. 17. 17:56
11/44 anonim válasza:
Szedd össze magad, ne siránkozz, viselkedj férfiként mert ha így állsz hozzá mint most akkor tényleg esélytelen a dolog... :S
12/44 anonim válasza:
most, hogy ilyen szépen felismerted, mik a hibáid, nem akarsz rajtuk változtatni?
13/44 A kérdező kommentje:
Önbizalmat csakis sikerélményekből lehet nyerni, ha semmiből nem lehet. Jobb vagyok-e valamiben másoknál? Na és azzal ugyan mit érek el? Jobb lesz tőle a nem létező magánéletem?
Annak látom magamat, amit az elért eredményeim mutatnak. Vagyis semminek, senkinek.
Mi más logikus oka lehet ennek az eddigi nagy semminek, hogy egy szar kinézetű és belsejű alak vagyok?
2012. aug. 17. 18:18
14/44 anonim válasza:
Ha szentül meg vagy győződve, hogy egy rakás szerencsétlenség vagy és hogy ezen nem is lehet változtatni akkor mégis miért tetted fel ezt a kérdést?
15/44 anonim válasza:
dehát erről csak és kizárólag te tehetsz. nem értem akkor miért sírsz, ha komolyan így gondolod miért vagy még itt? mármint... érted..
16/44 anonim válasza:
Igen, mit vársz tőlünk kedves kérdező?
17/44 anonim válasza:
úgy értem, ha én lennék a te helyedben, nekem lenne annyi méltóságom, hogy nem koptatnám a klaviatúrám feleslegesen, hanem lelépnék és új életet kezdenék.
18/44 A kérdező kommentje:
Mert miért ne írhatnám ki ide? De az eddigiek alapján nagy az egyetértés, hogy tényleg az vagyok, köszönöm!
2012. aug. 17. 18:30
19/44 anonim válasza:
hát most nézd, nem ismerlek, te ezt állítod magadról, ahelyett, hogy megpróbálnál meggyőzni az ellenkezőjéről.
ennyire kell a figyelem?
20/44 anonim válasza:
Huhh nehéz eset vagy te hallod e az egyszer biztos... Csupa negatív dolgot írsz magadról, mi pedig csak annyit tudunk rólad amit te itt leírtál. Nah most akkor nem mondhatjuk azt , hogy te mekkora egy jófej pasi vagy és csak rossz nőknél próbálkoztál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!