Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt, hogy nem...

Miért érzem azt, hogy nem érdemlek meg egy szép lányt sem? Miért érzem olyan senkinek magamat, ha egy szép lány közelében vagyok?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 05:43
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Volt ra pelda is hogy setaltam egy lanyal es sokszor elal a lelegzetem is anyira teccik nekem es nagyon nem is szeretnek a kozepe belevagni hanem szepen lassan regota ismerem o is engem sokszor viszautasitott de egy szempontbol nem is akar elvesziteni mert kotodik hozam es donteskeptelen vagyok mit tegyek:S
2012. aug. 18. 13:01
 22/25 anonim válasza:
Es kerlek egy tapasztalt ember irjon ne hujesegeket mert eleg rossz hejezetbe vagyok sajnos:( valami lelkeisot szoveget irjatok
2012. aug. 18. 13:06
 23/25 anonim ***** válasza:
mert a szép lányok lenéznek mindenkit a faszba
2012. aug. 18. 18:06
 24/25 anonim válasza:
Mert egy emos f*sz vagy.
2012. szept. 4. 08:47
 25/25 anonim válasza:
:)):)):)) itt aztan megbeszelik a dolgokat:))
2012. szept. 5. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!