Miért érzem azt, hogy nem érdemlek meg egy szép lányt sem? Miért érzem olyan senkinek magamat, ha egy szép lány közelében vagyok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 05:43
1/25 anonim válasza:
Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.
2/25 anonim válasza:
Első,nem feltétlenül helytálló az állításod. Lehet a kedves kérdező tényleg egy senki...De akkor legalább ismeri magát.
3/25 anonim válasza:
Szerintem túlmisztifikázáztok az életet.
4/25 Mókusgyilkos válasza:
mert sajt. milyen hülye kérdések már ezek.. mi mégis honnan szopjuk ki? szerintem azért érzed így mert 6 ujjad van a bal kezeden de lehet hogy tévedek..
5/25 anonim válasza:
Én is így vagyok, sztem ez azért van így, mert rondák vagyunk. :(
6/25 Diavolino44 válasza:
Az elsőnek igenis igaza van! Ha senkinek képzeled magad akkor senkiket fogod vonzani. Ha istennek képzeled magad akkor meg azokat.
7/25 Mókusgyilkos válasza:
Dia ilyen alapon nekem már 3 szobás kertes házam van a mennyben XD
8/25 anonim válasza:
Hajnali 5:43-kor ezen agyaltál, öcsém, és még kérdezed, miért nincs egy jó nőd?
9/25 anonim válasza:
Szerintem a másodiknak van igaza.
Lehet, hogy tényleg senki, és akkor jó önismerő. Legalább ez, ha más nem.
10/25 Diavolino44 válasza:
Ti csak wowoztok otthon? :)
A legtöbb bunkó és beképzelt haveromnak mindnek Top Csajai vannak. Miért?
Azért mert eltudják, hitetni, hogy ők is TOP pasik!!
Ezt egészen addig nem hittem el, amíg a 100 kg (zsíros) haverom akinek két anyajegy van a fején, a külsejével semmit nem törődik, egy olyan csajjal jelent meg a kártyaversenyen, hogy megfagyott körülötte a levegő. S lakása se kocsija. De nagyon laza, intelligens, s beképzelt a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!