Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért bánnak mind olyan durván a kedves fiúkkal? Ez valami teszt lenne, hogy kiszűrjék a nem alfákat?
Arra nem is gondoltál,hogy vannak buta ostoba lányok akik ilyeneket csinálnak? Ha inteligens lenne akkor nem így viselkedne.
Vannak szép lányok akik okosak,tisztelettudóak,őket becsüld meg!
az utolso 2 nagyon igaz!!!!! én most pont csak a saját példámat tudom felhozni. épp válok...tárkeresön fennvoltam. nem tartom magam egy huuu de jo nönek, de azért néha megkérdeztem volna az illetöt aki megkeresett h nincs szemed? hogy gondoltad h leállok veled??? pl én 26 vagyok és egy 50enes... :S
volt egy helyi csávo néha taliztam vele, elmentünk sétálni... külsöre nem igazán jött be, picit ducibb is volt, meg nálam alacsonyabb, én is csak 165cm vagyok, szoval elég alacsony ö is. de ettöl függetlenül taliztam vele mert kedves, jofej srácnak véltem. az is volt, aztán átalakult papuccsá, hisztizett, nem akart leszállni állandoa keresett, hol vagyok, mit csinálok, kivel... hát kössz inkább nem, és elküldtem.
most egy mondhatni macso, jo pasival találkozgatok, vele eléggé egy hullámhosszon, egy szinten vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!