Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt, hogy nem...

Miért érzem azt, hogy nem érdemlek meg egy szép lányt sem? Miért érzem olyan senkinek magamat, ha egy szép lány közelében vagyok?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 05:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem,hogy egy szép lányt sem érdemelnék meg,de sokszor senkinek,egy hulladéknak érzem magam lányok közelében.Lehet fejben van a probléma,de ha nem segít valami külső körülmény,akkor nem tudom mi lesz.:/
2012. aug. 11. 11:09
 12/25 anonim ***** válasza:
azért, mert felszínes vagy, és nem látsz a dolgok mögé. ameddig nem rendelkezel ehhez kellő intelligenciával, addig nem is érdemelsz semmilyen lányt, esetleg egy buta libát.
2012. aug. 11. 13:09
 13/25 anonim válasza:
100%
egy nő nem egy kib*szott unikornis....eszik,iszik, és igen kaksizik is....csak kezeld emberként mert a szép lány se tökéletes.....
2012. aug. 11. 22:49
 14/25 anonim válasza:
Szerintem ne legyél ilyen vissza húzódó látszik hogy az vagy.Közelítsd meg a lányokat aki épp tetszik beszélgess vele és akkor majd alakul.Ha tetszik valaki akkor nem tétlenül kell állni és bámulni hanem közeledni kell hozzá szépen apránként.Meg honnan veszed hogy nem tetszel senkinek. Kerülj közelebb ahhoz aki tetszik én ezt javaslom.
2012. aug. 15. 11:07
 15/25 hayabusa1300 válasza:

Szia!!

Egy picit magabiztosabnak kel lenned, hiddel az rengeteget számít. Soha nem szabad magad leírnod, hiszen ez látszik rajtad, ha akarod ha nem.

Hatalmas szived lehet, ha ilyenek jutnak eszedbe, hogy vajon miért nem kapsz meg egy szép lányt. Kicsit engegy magadhoz közelebb embereket, hogy ők is megláthasák!! Soha nefélj nyitni.

Ha sétálsz az utcán, akkro ne csak néz, lás is.

Akkor rájöhetsz sokmindenre.

2012. aug. 15. 19:15
 16/25 anonim válasza:
Az előző válaszoló nagyon mélyenszántó volt :) És teljesen egyetértek vele, egyépként én is így vagyok, az a baj hogy elzárod magad körül a világot. Ezzel nem arra célzok hogy menj oda, játszd meg magad, hanem ha oda megy valaki, társavlogni próbál veled, ne légy közönbös, bocs a helyesirásert, meghülyült a telefonom :D
2012. aug. 16. 15:40
 17/25 anonim ***** válasza:

Túl van misztifikálva ez az egész. Hidd el a "szép lányoknak" is lehet rengeteg gondja. Ugyanúgy emberek, mint mondjuk te vagy én.

Volt nekem olyan szép barátnőm akiről álmodni sem mertem. És mégsem éreztem vele magamat jól, mert hiába volt szép, olyan segg hülye volt, hogy kösz inkább nem... :)

Az éremnek 2 oldala van. ha ezt felfogtad, onnantól nincs miről beszélni.

2012. aug. 16. 16:47
 18/25 anonim válasza:

Ez az önbizalom hiánya.

Légy kicsit bátrabb. :)

Még a mondás is úgy tartja h AKI MER,NYER.

2012. aug. 17. 13:28
 19/25 Utazo1 válasza:

1. Azért érzed senkinek magad, mert kevés az önbizalmad. Ettől még a lányoknak tetszhetsz. (Sok lány sokkal jobban kedveli a részben félénkebb fiúkat, mint a nagypofájú önzőket.Csak túl félénk azért ne legyél, illetve azt már ne áruld el nekik, mert az már zavaró.)

2. A dolog nem úgy kezdődik, hogy a szép lányok maguktól zargatnak a telefonszámodért. Neked kell kapcsolatba lépni velük, beszélgeti, haverkodni, kérdezni 1-2 dolgot. A lányok azt is értékelik, ha valaki mindig mond 1-2 kedves bókot nekik. Erre is felfigyelnek, nem kell egy folyton poénkodó pofagépnek lenni. ha így adzs esélyt az életnek,valamelyikkel majd kialakul valami.

3. A szép lányok között is van önbizalomhiányos... vagy valaki, akinek éppen TE kellesz, a te megértésed, humorod, a te simogatásod vagy valami más tulajdonságod.

2012. aug. 18. 11:53
 20/25 anonim válasza:
Milyen szavakkal bokojjunk egy lanynak hogy ne legyen anyira serto meg ne legyen olyan nyomulos hogy lassa hogy nem nyomulni akarok hanem csak egy szimpla bokot adni :P
2012. aug. 18. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!