Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Ez normális?

Miért van ez? Ez normális?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, az iskolát nem sikerült elvégeznem és még nincs szakmám.

Apám lakatos és a szüleim éppen ezért ebbe tuszkolnának, én tudom h ez egy olyan szakma amivel lehet keresni, de én teljesen idegennek érzem magamtól az efféle nehézmunkákat.

Igazából nem tudom mit tegyek mert semmilyen munka nem motivál.

Igazából bennem mindig is nagy volt az alkotói kedv és most meg főleg azt érzem, hogy én inkább alkotni akarok.

Csak ilyen téren nincs velem született tehetségem.

Zenekreálás is nagyon érdekelne csak ahhoz képeznem kellene magma ami szintén iszonyú drága lenne,

Engem mindig is a humán tárgyak érdekeltek az iskolába(matek miatt nem tudtam elvégezni a középiskolát),a többihez hülye voltam nem is érdekelt, viszont a programozás meg nagyon is érdekelt mindig is.

Az életem többféleképpen is rossz, talán éppen ezért is van bennem ez a nagy alkotási kedv?

Sosem volt komoly elképzelésem az életemről, hogy majd hol mit fogok dolgozni, csak azt vettem észre, hogy jöttek a lehetőségek és eggyik sem érdekelt.

amúgy fiú vagyok.

2012. aug. 6. 03:32
 1/2 pont az.. válasza:
Az életed felől senki nem dönthet. Ez csak Te rajtad áll, hogy mit akarsz kezdeni magaddal. El kell határoznod magad, hogy ezt megcsinálod és ha belekezdesz igenis véghezviszed. Ne add fel hamar a dolgokat! Biztos, hogy tehetséges vagy csak rá kell jönnöd, hogy mibe!! Kezd el kitapasztalni, hogy mi az amihez értesz és szívesen foglalkoznál vele.
2012. aug. 6. 04:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az azért nem árt, ha az anyagi hátteret biztosítod előbb az álmaidhoz. Legyél lakatos, gyűjts pénzt és közben képezd magad. Ha ügyes vagy és kitartó, akkor válthatsz, ha nem annyira, akkor is megmaradhat hobbinak.
2012. aug. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!