Normális az ismerősöm?
Azt hiszi magáról, hogy pszichopata.
Vannak érzései, elég mélyrehatóak és nem feltétlenül rövidtávúak... főleg a kiskutyája iránt érez nagyon sokat. 19 éves fiú és sokszor ha érzelmi megterhelés alatt van, látni hogy alig bírja és közel jár a síráshoz. Nagyanyjához is sokat jár, hogy beszélgessen vele, mert fontos ő is fontos neki... de mostanában megállás nélkül próbálkozik kikészíteni embereket... azt hiszi hogy pszichopata és több accountot is létrehoz internetes fórumokon, ahol különböző személyiségjegyekkel beszólogat embereknek/segít/érzelgősdit játszik, etc.
Faluról jött föl Pestre kb 7 évet élt Kerepesen nem tudom ez számít-e. Ja és nagyon kevés az önbizalma. Picit ÉGŐ amúgy, de határeset.
ismerős érzés...
velem is előfordult már, ez egyfajta depresszió...
most írkálhatnák össze-vissza a hülyeségeket,
erre az a megoldás, ha valakivel leül és beszélget a legmélyebb érzéseiről...
általában közeli ismerős nem jó erre, ugyanis mevan az a félelem mindenkiben, hogy ezzel leégeti magát egy ismerőse előtt, ami hosszútávon neki nem kedvez...
tehát ismeretlenekkel, esetleg olyan emberekkel kéne beszélnie, akit pl ritkán lát, de megbízik benne!
egy plussz: a hipnózis sokaknak segít! (ugyanis mikor olyan állapotban van, bármit elmond, mintha részeg lenne!)
Igen, ezt én is próbáltam mondani neki persze burkoltan nehogy megsértsem.
Viszont rám van ragadva. Szóval egy ideig még oké, meg segít neki az ember de már fárasztó. Kicsit idióta is és nem nagyon ismerkedik. Szerintem fél, bár ő azt állítja, hogy nem... nem tudom mit tudnék még tenni.
Hát nem tudom, szerintem az baromság, hogy az okozza az egészet, mert ha "normális" élete lenne, csaja/barátja ismerősei és elfogadnák/szeretnék érezné, hogy fontos, akkor még ugyanolyan marad legbelül. A külső a persze más lesz, a megfelelő maszkot fogja felvenni. Szóval fingom sincs, honnan vetted, hogy ez okozza az egészet. Pláne hogy ilyen magabiztossággal állítod.
Amúgy meg miért nem lehet sehova sem vesszőt rakni azért mert így talán sokkal érzéketlenebbnek tűnik az egész és jobb vagy mi?
5. :
amit leírtál épp hogy pszichológiai bajra utal :)
ami nem azért van, mert pl eltörte a lábát, vagy testi,fizikai behatás érte, az mind pszihés probléma...
Amúgy meg az 5-ös keveset tud, de annál jobban szereti azt hangoztatni... a pszichopata örök életére az marad, ide vagy oda kapcsolatok meg környezetváltozás.
És náluk különben sem okozhatja ilyen, mert ha ez okozza azt, hogy láthatóan beteg, akkor max. szociopata, vagy más. A pszichopaták azért azok, mert az úgy születtek, biológiai okai vannak. Az agyukban nincs kifejlődve az a rész, ami az érzelmek továbbításáért felelős, ezért is jut el az agyukba a külső hatás később (nem reflexről van szó).
Bár én sok olyat hallottam már, hogy valaki pszichopatának akart tűnni, csak hát ez ugye közel sem olyan, mint hogy pl. beteg akarok lenni hogy ne kelljen iskolába menni és megpuszilok egy lázas embert... aki pszichopatának született, az is marad örök életére, aki nem, az meg sosem lesz olyan, max. elhitetheti önmagával de ugyanúgy látni a világot és "érezni" sosem fog.
Na léptem,
byez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!