Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális az ismerősöm?

Normális az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Azt hiszi magáról, hogy pszichopata.

Vannak érzései, elég mélyrehatóak és nem feltétlenül rövidtávúak... főleg a kiskutyája iránt érez nagyon sokat. 19 éves fiú és sokszor ha érzelmi megterhelés alatt van, látni hogy alig bírja és közel jár a síráshoz. Nagyanyjához is sokat jár, hogy beszélgessen vele, mert fontos ő is fontos neki... de mostanában megállás nélkül próbálkozik kikészíteni embereket... azt hiszi hogy pszichopata és több accountot is létrehoz internetes fórumokon, ahol különböző személyiségjegyekkel beszólogat embereknek/segít/érzelgősdit játszik, etc.

Faluról jött föl Pestre kb 7 évet élt Kerepesen nem tudom ez számít-e. Ja és nagyon kevés az önbizalma. Picit ÉGŐ amúgy, de határeset.

2012. júl. 18. 20:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

én is ismerek egy ilyen ember vagyis hát ő egy 30 év körüli nő ..és a lányának a profiljával beszélget más 10-11 éves fiukkal ..ha már arra kitértél hogy más accountot is létrehoz és bele éli magát ..szerintem egy vissza vezethető valami kis kori rossz emlékre ..nála egy súlyos testi betegség volt ami miatt mindenki csúfolta vagyis én ezt gondolom és emiatt nem képes a saját bőrében ismerkedni és megpróbál átbújni egy másikba ..vagy nem tudom

de szerintem vidd el valami buliba nem tudom hány éves a barátod de adj egy kis alkoholt neki hagy szabaduljon fel ;):DD

2012. júl. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!