Szerintetek normális vagyok?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy a lányok mit esznek a nagy darab, testes, magas fickókban, vagy a kigyúrt állatokban, mert szerintem undorítóak, inkább az alacsony, vékony, bájos arcú fiúk a jobbak szerintem, de lehet csak azért, mondom ezt, mert én is ilyen fiú vagyok?
Jobban is érzem magam, ha egy ilyen tesóval dumálgatok. Szerintem olyan jó lenne, ha mi maradnánk fent és a nagy állatok eltűnnének és miénk lenne minden cicus. *-*
2012. júl. 21. 20:57
1/28 AvernusTriad válasza:
Most szemét leszek, de: álmodik a nyomor?
3/28 anonim 

válasza:

Na, a szokásos "vékony vagyok, alacsony és önbizalom hiányos" kérdés. Nem unod még?
4/28 anonim 

válasza:

kedves kérdező: az anyád p*csáját.
5/28 anonim 

válasza:

Elég bunkó vagy, hogy ilyet kívánsz!!
6/28 anonim 

válasza:

186cm 97kg vagyok gyere beszéljük meg.... Alakíthatok a bájos arcocskádon :D
7/28 anonim 

válasza:

a nok azert szeretik jobban a "nagy allatokat" mert biztonsagba erzik magukat mellettuk es nem kis rinyalos baratnot akarnak a parjuknak mint te, hanem egy kemenylegenyt
8/28 anonim válasza:
Biztos féltékeny vagy csak. Amiatt mert nem olyan a genetikád alapból, hogy nagyobb darab vagy, vagy pedig nincs elég elhatározásod, kitartásod és motivációd ahhoz, hogy te is az legyél. Sajnálni tudom csak az ilyen kicsinyes embereket és amúgy is nem az határoz meg egy embert, hogy mekkora vagy mennyire izmos, hanem a mentalitása, a gondolkodása. De neked ez a két dolog is a nulla alatt van a jelek szerint, szóval ásd el magad mélyre. Sok embernek okoznál örömet ezzel.
9/28 anonim 

válasza:

Hol éltek ti, az őskorban?
Biztonságot a pénz ad, nem a bicepsz kerület.
26/N
10/28 anonim válasza:
Hát én a kicsit alacsonyabb....pl 170 cm -es bájos arcu vékony(nem ropi azért) fiúkat szeretem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!