Szerintetek normális vagyok?
Nem értem, hogy a lányok mit esznek a nagy darab, testes, magas fickókban, vagy a kigyúrt állatokban, mert szerintem undorítóak, inkább az alacsony, vékony, bájos arcú fiúk a jobbak szerintem, de lehet csak azért, mondom ezt, mert én is ilyen fiú vagyok?
Jobban is érzem magam, ha egy ilyen tesóval dumálgatok. Szerintem olyan jó lenne, ha mi maradnánk fent és a nagy állatok eltűnnének és miénk lenne minden cicus. *-*

De attól meg seggdugasz maradsz,egy kis zsebköcsög...
Én izmos és vékony is lehetek....te csak alacsony .....
És ezenkívül az a bajos arc meg .....semmire se jó...vannak helyes és sármos pasik szal....bajos 1kisbaba vagy meg mondjak a felnőttek egy kislányra...

"Valahogy jobban szimpatizálok a tesóimmal, az alacsony, vékony spanokkal"
Nyilvánvalóan homár vagy, mért nem jársz inkább a tesóiddal?

Úgy tűnik félreértettétek vagy szándékosan a sértődöttség miatt szóltatok be nekem most. :D
Nem baj, nem sértődtem meg, mert egyrészt nincs értelme, másrészt tudom, hogy imádom a cicalányokat. *-*

Hehehem... Engem spec taszítanak kigyúrt állatok...
Mondjuk a nagyképűséghez magasság sem kell... Elárulok egy titkot: A lányok többsége nem örül ha egyből lecicázzák. Persze, aki egy plüsscica értelmi szintjén rekedt, annak mindegy. L

"Nem értem, hogy a lányok mit esznek a nagy darab, testes, magas fickókban, vagy a kigyúrt állatokban"
Kinek a pap, kinek a paplan.
"mert szerintem undorítóak"
Hát mások szerint nem. Ezt tartsd tiszteletben.
"inkább az alacsony, vékony, bájos arcú fiúk a jobbak szerintem"
Valószínűleg a lányok között is vannak olyanok, akiknek az ilyenek jönnek be. (, nemcsak a melegek közt.)
"lehet csak azért, mondom ezt, mert én is ilyen fiú vagyok?"
Biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!