Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy a lányok mit esznek a nagy darab, testes, magas fickókban, vagy a kigyúrt állatokban, mert szerintem undorítóak, inkább az alacsony, vékony, bájos arcú fiúk a jobbak szerintem, de lehet csak azért, mondom ezt, mert én is ilyen fiú vagyok?

Jobban is érzem magam, ha egy ilyen tesóval dumálgatok. Szerintem olyan jó lenne, ha mi maradnánk fent és a nagy állatok eltűnnének és miénk lenne minden cicus. *-*

2012. júl. 21. 20:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

„…vékony, bájos arcú fiúk a jobbak szerintem, de lehet csak azért, mondom ezt, mert én is ilyen fiú vagyok?”

Bzi-e vagy?

2012. júl. 21. 21:15
 12/28 anonim válasza:
Igen csak azért mondod mert te olyan vagy. Amúgy meg nem az számít mennyire vagy kigyúr meg minden hanem az, hogy hogyan viselkedsz. Nekem volt kicsi, magas, kigyúrt, sovány barátom és szóval nem igazán számít, hogy milyen alakatú hanem, hogy hogy éreztem magam vele. Meg persze azért az is számít, hogy ápolt legyél és nézzél ki valahogy, egy sovány is nézhet ki jól és egy kigyúrt állat is lehet ronda mint a bűn.
2012. júl. 21. 21:16
 13/28 anonim válasza:

Mert ha soványabb és alacsonyabb vagy mint én, akkor nem érzem magam jól melletted. Pluszban mindig is férfias férfiak (értsd karizmára és testalkatra) jöttek be, nem a nyálgépek. De ez nem egyenlő azzal, hogy kigyúrt állat...

24/N

2012. júl. 21. 21:20
 14/28 anonim válasza:

Csak ez a két opció létezik? Vagy nagy állat, vagy alacsony, vékony?

Nekem egyik kategória sem tetszik. Nekem a nyurgák tetszenek. Szóval magas, és vékony, vagy esetleg normális, nem túlzásba vitt izomzata van.

2012. júl. 21. 21:34
 15/28 anonim ***** válasza:
A pénz és egy sportos, erősebb felépítésű pasi más típusú biztonságot ad. Szóval hiába van pénzem, ha megtámadnak az utcán. Mit érek a pénzemmel? Legjobb esetben azt, hogy elveszik tőlem és elmennek vele. A pénz anyagi biztonságot nyújt, persze fontos ez is, de a párkapcsolati témában inkább a pasi alkata a fontos. Mert ha éppen a sportos, erősebb felépítésű párommal sétálok az utcán, amikor megtámadnak, legalább van esélyem, hiszen a pasi megpróbál megvédeni, én pedig hívni tudom a rendőrsé
2012. júl. 21. 21:35
 16/28 anonim ***** válasza:

A pénz és egy sportos, erősebb felépítésű pasi más típusú biztonságot ad. Szóval hiába van pénzem, ha megtámadnak az utcán. Mit érek a pénzemmel? Legjobb esetben azt, hogy elveszik tőlem és elmennek vele. A pénz anyagi biztonságot nyújt, persze fontos ez is, de a párkapcsolati témában inkább a pasi alkata a fontos. Mert ha éppen a sportos, erősebb felépítésű párommal sétálok az utcán, amikor megtámadnak, legalább van esélyem, hiszen a pasi megpróbál megvédeni, én pedig hívni tudom a rendőrséget, ha szükséges.

Egyébként én a férfias pasikra bukom, nem tudom miért. Ez nem azt jelenti, hogy a nagyon kigyúrt pasik vagy a nagy medvék kellenének, egyszerűen csak jobban bejön, ha egy pasi sportos, izmos, magas, az arca is férfias.

Viszont a kérdésből megítélve nem mondanálak téged sem teljesen százasnak.

2012. júl. 21. 21:35
 17/28 jin ***** válasza:

176magas vagyok 73kg körül és gyurok is....és szerintem semmi baj nincs

Mennyi idős vagy ?hogy ilyen nézeteket vallasz?

2012. júl. 21. 21:38
 18/28 anonim ***** válasza:

nem vagy normális...

csak azt felejted el, hogy mi évekig kűzdünk azért, hogy valahogy kinézzünk. -.-"

ja meg azt is h genetikailag vagyunk "nagy állatok" , és erre gyúrunk, hogy ne hájasok legyünk. ennnyi..

peace ;) 20F

2012. júl. 21. 22:15
 19/28 A kérdező kommentje:

Amúgy nem sértésből írtam, hogy undorító, egyszerűen ezt éreztem legutóbb is, amikor megláttam egy nagy darab magas fickót.

Valahogy jobban szimpatizálok a tesóimmal, az alacsony, vékony spanokkal.

2012. júl. 21. 22:17
 20/28 anonim ***** válasza:
Ember szerintem te egy meleg kissebbségi vagy. Bár minden testvíred ilyen lenne
2012. júl. 21. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!