Hogyan lehet önbizalmat önteni valakibe?
Figyelt kérdés
Az egyik húgom egész éjszaka sír (Néha aludni sem lehet tőle) Nem emós, nem depis csak az van vele hogy kicsit más mint a lányok az ő korában.(Barátai nincsenek) Hogyan tudnék önbizalmat önteni belé?2012. júl. 24. 20:07
1/13 anonim válasza:
Tölcsérrel, lenyomod a torkán és beleöntöd. Khhmm... Szóval attól függ, hogy miért érzi kevesebbnek magát a többiektől.
2/13 anonim válasza:
Mutass neki valakit aki hasonlít rá, és szereti magát, mások is szeretik, stb. és látni fogja hogy semmi gond nincs vele, am miben más?
3/13 anonim válasza:
esetleg a te barátaid húgaival lehetne szerintetek,hátha megkedvelnék egymást és jobban érezné magát társaságban.
4/13 anonim válasza:
bocs,
a szerintetek helyett ismertetni
6/13 A kérdező kommentje:
11 de nemsokára 12
2012. júl. 25. 16:56
7/13 A kérdező kommentje:
a húgom abban más, hogy inkább kőzeteket gyűjt szabadidejében vagy call of dutyt játszik. egyáltalán nem érdelki hogy néz ki pedig az osztálytársai többsége inkább azzal foglalkozik
2012. júl. 25. 17:04
8/13 A kérdező kommentje:
kérlek írjatok még mert az eddigi próbálkozásokkal csak egy rúgást értem el és azt hogy megkérdezte hogy GYIK-en kerestem-e ezeket a megoldásokat
2012. aug. 12. 20:09
9/13 anonim válasza:
Szerintem normális húgod van. 12 évesen nem a külsejével kell törődnie, elég baj, hogy ez szokványossá vált.
Vagy jobb lenne, ha itt a gyakori kérdéseken rakna fel képet magáról azzal a kérdéssel, szerintetek jól nézek ki?
10/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy önbizalmat mindenki csak maga szerezhet. Annyiban tudod bátorítani, hogy mindig értékelsz rajta apró dolgokat is (jó jegyet kapott, szép a haja, stb...). Ha az a gond, hogy nem elég trendi, akkor próbáld meggyőzni, hogy nem ezek az igazi értékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!