Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

A bátyám egyszer követett aznap amikor az iskolai ügyeimet intéztem a középiskolában. Megelőző 2 nap simán szólhattak neki telefonon, volt ideje felkészülni rá, hogy követni fog és valami alibit csinált... mondta hogy ismer valakit bentről és komolyan beszélt évekkel ezelőtt...

Most meg akárhányszor felhozom, mindig talál valami idióta hülyeséget, amibe beleköthet. Persze, bárkinek elmondanám, én lennék a fogyatékos meg a hülye, meg az üldözési mániás, ez egyértelmű. Tudom, mert én is így tekintenék egy ilyenre. A kérdésem csak az, hogy akiben van egy kis empátia, az megmondaná, hogy lehet valamit ez ellen tenni (nem, nem pszichiáter, nem pszichológus), vagy csak az ugatás fog jönni mindenkinek a szájából és magam kell megoldjam az ügyet?

Azért zavar leginkább, mert új környezetbe megyek (dolgozni fogok), akkor elhíreszteli rólam, hogy rossz vagyok meg csúnya meg mittomén és úgy fognak rám tekinteni. Mint ahogy eddig is tették középiskolában, ahova jártam. Mert ott is megtette. Mielőtt elkezdhettem volna ismerkedni, MÁR tudták rólam hogy ki és mi vagyok.

Meg olyakat mond, közli a munkáltatómmal, hogy alkalmatlan vagyok a pozíció betöltésére és kirúgat. Tehát aki bele tudja képzelni magát egy ilyen lehetetlen helyzetbe, az mondhatna pár okos szót.

Azt hiszi róla, gyengeelméjű vagyok akit lazán be tud folyásolni az ócska hazugságaival, dumájával még ha LOGIKUSAN is levezeti (mindenbe bele lehet valamit magyarázni), és akkor elfogadom és elfelejtem... aha. Nagyon nem ismer, de egyszer... na majd. Csak türelem és elszántság kell.

Erre is azt mondta: elvakult vagyok. :)))))

Mondom, ismerem azt hiszi mindenkit le tud rázni a p*raszt dumájával és pszichésen meg LELKILEG hat az emberre. A fellépésével. De amikor ENNYIRE MEGMONDJÁK NEKI A JÓ ÉDES KRVA ISTENBE, AKKOR HIGYJE MÁR EL, HOGY NAGYON NINCS HATÁSSAL RÁM A HÜLYE DUMÁJA. Kikészültem idegileg, elegem van. Ezt sosem fogom elfelejteni, környezetváltozással sem, persze "ELVAKULT" mi mást mondhatna, minden viszonylag értelmes ember akiben van valami ilyeket mond, hogy mentse a bőrét.

Undorító, undorító... és még így is játszadozik az emberrel, hogy láttam a szemébe néztem ő meg befosott és elment... most bezzeg nagyon magabiztosan beszél róla, hogy milyen hülye vagyok. Amikor elfelejtette azokat az érzéseket amiket akkor élt át. Mondjuk jogosan, de félt, hogy odamegyek és közelebbről megnézem vagy betöröm a kocsi ablakát és nyomot hagyok a bőrén... akkor nem tagadhatná most.

Ez egy elvetemült lelkibeteg PSZICHOPATA. Hiába bármi bizonyíték, videót is letagadná hidegvérrel, hogy az nem ő. Mit tegyek? Elköltözni NEM fogok, mert az menekülés lenne a problémák elől és nem vagyok gyáva. OK, érzem, hogy hiába írom ezeket, egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy véglegesen megoldjam az Ügyet. És semmi fenyegetés meg veszélyeztetés nincs ebben és ...

SZÓVAL ti mit tennétek? Oly gyávák és lusták lennétek, hogy lazán legyintenétek egyet erre? Hogy követett a testvéretek aznap és elhitetnétek magatokkal, hogy csak rosszul láttátok/beképzeltétek? :) Szóval ti hagynátok, hogy NEKI legyen igaza, ő neki ez a lényeg egyedül. Pszichopata, semmi sem állítja meg csak a halál.

2012. aug. 3. 15:51
 1/3 A kérdező kommentje:

És akkor még látni az arcán azt a kaján vigyort, miután elmondta a többieknek és ők is egyértelműen üldözési mániásnak néznek.

Értitek, az a kib*szott kaján vigyor, amivel rámmosolyog, hogy "haha na látod, ezt is te szívtad meg". Undorító... de amúgy iszonyatosan irritáló egy gyerek, szóval akiben van egy apró önbecsülés vagy bátorság vagy nemtudom minek nevezzem, az már rég úgy szájontörölte volna, hogy kiesett volna vagy 5 foga... amikor ilyen gusztustalanul patkány. Egyszer normális, egyszer ilyen. Naponta váltakozik.

2012. aug. 3. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt már lehet, hogy az elköltözés nem menekülés lenne, hanem megoldás a problémára.
2012. aug. 3. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet eldönteni, hogy ki a beteg, de hogy veled is van gond, az biztos. Hogy a tesódtól, vagy eleve megvolt, az nem tudom, de neked se ártana szakember segítsége, mert ennek nem lesz jó vége.
2012. aug. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!