Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Üres az életem mit tehetnék...

Üres az életem mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és nagyon üresnek érzem az életem sajnos mit tehenék ellene?
2011. aug. 14. 23:02
 1/6 anonim válasza:
Haverok, sport, valamilyen hobby. Az élet sokszor üresnek tűnik, de igazából csak az a baj, hogy nem látod meg benne a lehetőségeket.Tanulj meg látni...próbálj ki valami új dolgot. Ne legyen üres az életed 14 évesen még ne, tudod mennyi élmény vár még rád...ne add fel :) 19L
2011. aug. 14. 23:10
 2/6 Fuuton ***** válasza:
76%
Szerintem vegyél egy kutyát, és foglalkozz vele nagyon sokat.
2011. aug. 15. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
találj egy élet célt és aztán már nem lesz unalmas az életed, mert a céljaid majd le kötnek
2011. aug. 15. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Az enyém is üres, de a nagyobb dolgokhoz amiket igazán szeretnék csinálni ahhoz sok pénz kellene. De a kisebb dolgokkal még egyenlőre el vagyok..Nem tudom meddig, de így is üresnek érzem magam.

Valamivel azért foglald le magad. Keress olyat, amiben jól érzed magad. Sok lehetőség van.

2011. aug. 15. 13:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megpróbálom magam lekötni valamivel :)
2011. aug. 15. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

MMORPG.

jó szórakozás és barátokat szerzel vele.

2011. szept. 14. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!