Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs életem, mit tehetnék...

Nincs életem, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

visszahúzódó vagyok, nincs önbizalmam, nincsenek barátaim, de változni akarok

19F

2011. aug. 1. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, én is ilyen vagyok, de mozdulj ki. meg nem árt valami célt kitűzni, ha életet akarsz. suli, érdeklődési kör, hobbi, sport? igaz a sporttal nem barátokat szerzel,(bár azt is lehet) de én jobban érzem magam tőle és kicsit magabiztosabb lettem, és szerintem ez még fejlődni fog.
2011. aug. 1. 22:56
 2/4 anonim válasza:

Ami nincs, azzal már nem tudsz tenni semmit, mert nincs....

Másrészt meg próbálj meg legurítani jó pár felest.. egyből nem leszel visszahúzódó ;)

2011. aug. 1. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is alig vannak barátaim...:/ viszont én lány vagyok.Barátok nélkül nehéz sajnos:(
2011. aug. 2. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy így éreznéd jól magad, csak a világ bebeszéli Neked, hogy nem lehet így élni?

Én is emiatt nem élvezem az életemet.

Ugyanakkor, ha egy héten háromszor kell barátnővel (ha csak mindig egyszerre eggyel is) lennem, már becsavarodok. Ráadásul én még sok mindenben térek el a többségtől.

2011. aug. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!