Mit tehetnék ellene? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Iszonyatosan sokat nosztalgiázok,ahogy elmúlik valami fontosabb dolog,rögtön hiányozni kezd,de ha visszagondolok rá akkor nem jó érzés tölt el,hanem inkább nagyon mély szomorúság,és az hogy bárcsak visszatekerhetném oda az időt.Már nagyon elegem van belőle hogy 3 éve ez megy,valahogy véget szeretnék vetni ennek.Ja és nagyon nehezem szokom meg a változásokat is.Kérlek segítsetek!2011. jan. 1. 23:14
1/6 anonim válasza:
talán azért, mert ha valami jó programot szervezel,utána sokáig szürke hétköznapok és kész. -.- velem is van néha ilyen..
többprogram szórakozást javaslom.vigyél színt az életedbe.: D
sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
már próbáltam,de már így is olyan színesek azok a "szürke hétköznapok",hogy minden nap 6-7 körül érek haza,2 óra tanulás,1 óra pihenés és alvás...aztán megint előről,ennél jobban nem tudom betáblázni magam
2011. jan. 1. 23:51
3/6 anonim válasza:
Mert szorongsz. Ezt csak úgy leírni, hogy mi okozza sok lenne. Keress fel szakembert, pszichológust, ő fog tudni iránymutatást adni.
4/6 anonim válasza:
Egy éve az én diagnózisom is kb. ilyen volt. Gyűjts rengeteg akaraterőt, kezdj el örülni minden kicsi jónak, próbálj meg optimistán viszonyulni mindenhez... Érdeklődj a külvilág iránt, ne fordulj magadba... ilyesmik. És ne add fel. :)
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szeretnék ellene tenni már valamit...szinte minden este bőgök emiatt...nagyon rossz...lehet hogy pszichológus lesz belőle
2011. jan. 3. 21:37
6/6 anonim válasza:
Az se rossz megoldás, ő biztosan többet tud segíteni, mint mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!