Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor szégyellnem kellene...

Most akkor szégyellnem kellene magam?

Figyelt kérdés

21 évesen arra is képtelen vagyok, hogy egy 16-17 éves csajt felszedjek. Baratnôm sem volt, csokolozni sem csokoloztam stb.

Egyszerűen nem tudom hogyan kellene meg csak egy ilyen fiatal csajt is felszedni. A beszélgetés meg szerintem fel óra után kifujna.

Amugy "beteg vagyok" pszichologushoz kell járnom, lehet emiatt a vmi miatt sem tudok a csajokhoz közeledni, de szerintem ez nem is fog megváltozni. Kirohogonem magam ha tévednek.

Ja amugy nem vagyok a sirosok tagja, csak kivancsi vagyok h nagyon gaz-e?

2012. aug. 3. 15:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kEresem a szerelmet mivel emiatt az egész miatt nem is tudom. És nem depizek, annak örülnek legjobban ha végre megszabadulnek ettől a "betegségtől"
2012. aug. 3. 15:25
 12/14 anonim válasza:

jaaaaaaaaaaaa szimulátor :OO xDDD bocsi /fáziskésés/

mostmár értem :D

Amúgy próbálj optimista lenni.:D

L/16

2012. aug. 3. 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:

hát pedig a dokit kellene megkérdezned ő jobban tudja

szép lassan át kell lépned a biztonsági korlátaidat , kitörni a kényelmi zónádból, minden téren. mindig csak egy lépéssel előrébb.

2012. aug. 3. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem ártana egy hosszú csoportterápia.

Ezt meg olvasd el:

[link]

2012. aug. 3. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!