Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor szégyellnem kellene...

Most akkor szégyellnem kellene magam?

Figyelt kérdés

21 évesen arra is képtelen vagyok, hogy egy 16-17 éves csajt felszedjek. Baratnôm sem volt, csokolozni sem csokoloztam stb.

Egyszerűen nem tudom hogyan kellene meg csak egy ilyen fiatal csajt is felszedni. A beszélgetés meg szerintem fel óra után kifujna.

Amugy "beteg vagyok" pszichologushoz kell járnom, lehet emiatt a vmi miatt sem tudok a csajokhoz közeledni, de szerintem ez nem is fog megváltozni. Kirohogonem magam ha tévednek.

Ja amugy nem vagyok a sirosok tagja, csak kivancsi vagyok h nagyon gaz-e?

2012. aug. 3. 15:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
szégyelni nem kellene,nem a te hibád. De miért kell pszihologushoz járnod?
2012. aug. 3. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:
"ich bin auch krank"-ha nem jól írtam akkor bocsi :P
2012. aug. 3. 15:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Ugy elem az életem mintha egy szimulatorban ülnek, túl veszélyesnek találom tudat alatt, ezért mindent és mindenkit kizarok az életemből a lányokat is. Magamtól nem tudok ellene mit tenni. Van neve is ennek a betegségnek csak nem jut eszembe.
2012. aug. 3. 15:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Aha.

Én is jártam sokat pszihiátriára,soha nem is volt nő a közelemben.Nyilván az egészséges lelkületűek kapják a "jobb falatokat" az életben.Tudni kell hol a helye az embernek,de ne ássa el magát senki akármilyen hátrányokkal él.

2012. aug. 3. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz de boldog vagy így? nem hiszem.... És csak az a lényeg hogy boldog legyél.
2012. aug. 3. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Az enyém a paranoia.Én már berendezkedtem az egyedüli létre.
2012. aug. 3. 15:19
 7/14 Mókusgyilkos ***** válasza:

először is: a pszichológus és a pszichiáter nagyon nem ugyanaz :D ha pszichológushoz jársz az még nem feltétlenül betegség miatt vagyon pl nem betegség az ha defenzív vagy de 1 poszt traumás stressz már igen de valami azt súgja nem ilyesmiről van szó.

de am nem gáz.

2012. aug. 3. 15:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok boldog mert nekem is kellene egy társ...
 9/14 anonim válasza:

Mi az a szimulator? (első voltam)

L16

10/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok-szerintem a jó emberek szenvednek ilyenbe mert ők képesek rossz dolgok miatt lelkizni. vagy ha vmi törés volt a fix életükbe pl. elvesztettek vkit vagy nem találnak munkát párt vagy épp nem működik a kapcsolatuk stb. De a kérdező még fatal ilyen miatt nem szabad depizni majd csak összeszedsz vkit vagy ha nem keresed akkor talál rád a szerelem.
2012. aug. 3. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!