Most akkor szégyellnem kellene magam?
21 évesen arra is képtelen vagyok, hogy egy 16-17 éves csajt felszedjek. Baratnôm sem volt, csokolozni sem csokoloztam stb.
Egyszerűen nem tudom hogyan kellene meg csak egy ilyen fiatal csajt is felszedni. A beszélgetés meg szerintem fel óra után kifujna.
Amugy "beteg vagyok" pszichologushoz kell járnom, lehet emiatt a vmi miatt sem tudok a csajokhoz közeledni, de szerintem ez nem is fog megváltozni. Kirohogonem magam ha tévednek.
Ja amugy nem vagyok a sirosok tagja, csak kivancsi vagyok h nagyon gaz-e?
Aha.
Én is jártam sokat pszihiátriára,soha nem is volt nő a közelemben.Nyilván az egészséges lelkületűek kapják a "jobb falatokat" az életben.Tudni kell hol a helye az embernek,de ne ássa el magát senki akármilyen hátrányokkal él.
először is: a pszichológus és a pszichiáter nagyon nem ugyanaz :D ha pszichológushoz jársz az még nem feltétlenül betegség miatt vagyon pl nem betegség az ha defenzív vagy de 1 poszt traumás stressz már igen de valami azt súgja nem ilyesmiről van szó.
de am nem gáz.
Mi az a szimulator? (első voltam)
L16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!