Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek a tudatalattiban?

Hisztek a tudatalattiban?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy ha mondjuk elveszítem a jeggyűrűmet, az azért van, mert a tudatalattim tiltakozik a kapcs. ellen? Vagy ha egy kapott ajándék eltörik, az azért van, mert valamelyik részem tiltakozik ellene? Ilyen és hasonló dolgokra gondolok (Freud nyomán)
2009. júl. 18. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
érdemes figyelni mit üzen a tudatalattid egy-egy fontosabb eseményre..múltkor sütöttem egy egyszerű sütit, szal mondom megnézem kisült e már..nos ekkor akaratlanul megmozdult a fejem..tudod, mint amikor nemet jelzel valamire..és ez azt jelentette, hogy biza még nnyers a tészta..na, mondom..ha ez most igaz lesz akkor ezentúl hiszek a tudatalattim üzenetének..és láss csodát..tényleg nyers volt még a süti...azóta mindig adok a tudatalattim jelzéseire..bizony..:)
2009. júl. 18. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

igen..:D

pl az előbb felakartam kpcsolni a kislámpámat..és véletlen a hangszóromhoz nyultam ..és egy ásodpercel később egy fura hangos zajt adott ki..mintha vmi ráakart vna vezetni h kapcsoljam ki mert fülsöketítő lesz amit hallok..:D

2009. júl. 18. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyeneket úgy hívom, h megérzés. Pl amikor hív vki, máris tudom, h kiaz. Tudom, h mit fog mondani vki erre meg arra, és néha még azt is tudom, h mi fog történni. Mostanába viszont kezd egy kicsit megijeszteni :S már kezdem megérezni, h mások mit éreznek....
2009. júl. 31. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!