Hisztek a "másik feletekben"?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen mítosz vagy nem tudom mi, hogy eredetileg gömb emberek voltunk, de aztán ketté szakadt mindenki, és azóta mindenki boldogtalan, de ha megtalálják a másik felüket, akkor már harmonikusan élhetnek. Ti hisztek ebben? És megtaláltátok a másik feleteket? Vagy keresitek?2011. jún. 9. 20:47
1/10 anonim válasza:
Ne haragudj, nem hiszek benne. Ekkora b*szmeséget még sosem hallottam -.-"
2/10 anonim válasza:
Sokáig azt hittem, ez lehetséges, ma már tudom, hogy mindenki kerek egész, a saját életünkért mi vagyunk a felelősek, a magunk problémáit nekünk kell megoldanunk, így élhetjük harmonikusan az életünket.
3/10 anonim válasza:
Én egyedül is gömb vagyok. Tudok gurulni:D
5/10 anonim válasza:
Ez baromság. Az ilyesmitől rosszul leszek, az ember egyedül is teljes ember, az hogy valaki nem tudja magát egyedül jól érezni az a saját ostobaságát mutatja.. Attól is agyf@szt tudok kapni mikor "párom"nak hívják egymást az emberek. Párja a zokninak van.
6/10 anonim válasza:
00:52-vel értek 100% egyet!
Érzelmi intelligencia egy bizonyos szintje felett rájössz hogy a világ őrült bonyolultsága csak látszat és a boldogság benned van. Aki a saját lelkén (így testén is ) kívül keresi, másban, pénzben stb az nem fogja megtalálni.
Viszont ha két boldog ember megtalálja egymást abból még szebb dolgok sülnek ki :) Ha meg két önmagán kívül boldogságot kereső: az a szerelem ami önzés, félelem és birtoklási vágy "nemes" érzéseire épülve nyújt ideiglenes boldogságlátszatot.
7/10 anonim válasza:
Én boldog vagyok, harmóniában élek magammal, pedig nem gömb vagyok. Szerintem ez azoknak nyújt vigaszt, akik egymagukban nem találják a boldogságot, és ez nyújt reményt, hogy egyszer azok lesznek.
8/10 anonim válasza:
És ez a "másik fél" egy ellenkező nemű emberke?:D
Amúgy szerintem hülyeség, bár valaki tényleg csak a "másik felével" tud boldog lenni.
9/10 anonim válasza:
Hát én jól megvagyok magammal xx, és szerintem a környezetem is jobban elvan nélkülem. Én nemzavarok másokat a bogaraimmal, és ők se az övéikkel : ). Nah jó azért ennyire nem vagyok magamnakvaló xx. Van időszak amikor nagyon társaságéhes vagyok, és van amikor egy magas hegy tetejére menekülnék az emberiség balgaságai elől. Kíváncsi leszek mi lesz velem, akkor ha egyszer férjhez megyek xx.
10/10 anonim válasza:
Én hiszek benne, bár nem úgy, hogy ha nem találom meg, addig boldogtalan vagyok. De ha nem a másik felem a PÁROM, az a kapcsolat valahogy nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!