Hisztek a codex alimentarious-ba?
Figyelt kérdés
Miszerint az emberiséget kiakarják írtani, mivel túl sokan vagyunk már. Ezért mérgező anyagokat tesznek a kajába, ami megtámadja a szervezetet.2010. nov. 9. 17:01
1/8 Neménvagyokaz válasza:
Ilyet maximum Oroszországba vagy Kínába tudok elképzelni, de nem tartom valószínűnek.
2/8 anonim válasza:
Akkor már rég születésszabályozást kellett volna csinálni inkább!! Max. 3 gyerek.
3/8 anonim válasza:
Bárcsak a te kajádba tennének mérgező anyagokat ilyen hülye kérdést xD nem kérlek szépen ilyen nincs! vagyis nem tudok róla... =)
4/8 anonim válasza:
Miért teszel fel olyan kérdést, amit ki sem tudsz mondani?
5/8 A kérdező kommentje:
1. Kitudom mondani
2. Hadd ne kívánjam viszont amit te kívántál nekem, 3. válaszoló. Örülhetsz, hogy nem vagyok a te alacsony szinteden
A kérdés pedig teljesen jogos és elgondolkodtató, de természetesen olyanoknak, akik tudnak gondolkodni
2010. nov. 9. 17:47
6/8 anonim válasza:
Más halálát NEM lehet kívánni. Miért nincs születésszabályozás????
7/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem lenne elég, nagyon sokan vagyunk már és állítólag ahoz, hogy megfelelő legyen az emberek száma a bolygó erőforrásaihoz ahoz összesen két milliárdnyira kéne csökkenjen a lakósság száma, az egész bolygóra nézve, természetesen
2010. nov. 9. 19:06
8/8 anonim válasza:
Én nemcsak hogy hiszek benne, de nekem volt is kettő. Sajnos, apám az egyiket eladta az egyik szomszédunknak, a másik meg megdöglött. Pedig már lehetett vele játszani is és ki tudta mondani azt, hogy "jééééé, de hülye vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!