Hisztek a gondolatolvasásba/energiával gyógyításba spirituális erőkkel?
Én eleve hiszek az ilyen dolgokban :D (Ezért sokan hülyének is tartanak, de nem foglalkozom vele xD)
Az ufó legyen veletek, pá!
En elvbol tagadtam ezeket gyerekkent, de utana tortentek dolgok amiket nem tehetek semmisse.
Illetve az agykontroll-tanfolyam utolso napjat se hittem el amikor elso nap montak... Az elso betegvizsgalatot el is szurtam viszont a kovetkezo 2-t szinte 100% amikor a parom elmondta hogy igen ez meg ez volt a nagynenje baja es jol mondtam hat az nagyon durva volt.
Neha go dolmodom h nem artana ezekkel komolyabban foglalkoznom.
Am egy mensas papirt lebegtetek magam elott amikor ilyeneken gondolkodom, hogy nem nem vagyok orult!
Volt egy srác, haver beleszerettem, aztán ez átalakult legjobb barát státuszba. Ha msn-en, telefonon beszélek vele tudom mikor gyújt rá, nem hallok és nem látok semmi erre utalót de egyszerűen érzem! Mivel minden nap órákat beszélek vele és sokat találkozunk ezen minden alkalommal kiakad!
Meg így a barátaimmal szemben is mindíg megérzem ha valaki hazudik nekem, vagy épp nem mondd el valamit! Érzem ha problémájuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!