Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek a jelekben? Ezt úgy...

Hisztek a jelekben? Ezt úgy értem, hogy mielőtt valami rossz, vagy jó történne, valami apró jel érkezik, ami jelzi, hogy mi fog történni.

Figyelt kérdés
Velem mostanában többször is történt ilyen.
2010. ápr. 6. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én hiszek. És ha nincs is valóságalapja, akkor is jó, hogy az ember elhiheti magának!:)
2010. ápr. 6. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A jelekben nem hiszek. De azt tudom, hogy a baj nem jár egyedül. Ha rossz történik akkor nálam háromig meg sem áll. Pl. volt, hogy 3 háztartási gépem ment tönkre egymás után és hasonlók.
2010. ápr. 6. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 6. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
mindenképp. Akadályokban, illetve a gyomromban érzem, ha valami közeledik.
2010. ápr. 6. 14:52
 5/7 A kérdező kommentje:
:)
2010. ápr. 6. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben! Megtanultam odafigyelni rájuk és értelmezni őket! Érdemes ezzel foglalkozni!
2010. ápr. 6. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Most már én is figyelek rájuk! Tegnap pl. a barátnőméknél láttam ilyen töltőanyagot(plüss-szerűséget) és ma ugyanilyen anyag volt a szomszédunk háza előtt szétszórva. Szerintetek ez jelent vmit?
2010. ápr. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!