Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek abban, hogy ha valamit...

Hisztek abban, hogy ha valamit nagyon akar az ember, azt eléri?

Figyelt kérdés
Gondolok én most arra, hogyha valaki orvos akar lenni mindenáron, vagy színész, énekes, és nagyon akarja, akkor elérheti? ha nem támogatják őt, akkor is? vagy ha esetleg nincsenek olyan jó képességei, legalábbis nem hisz abban, hogy meg tudja csinálni, mégis nagyon akarja, akkor meg tudja csinálni?
2011. máj. 26. 12:55
 1/5 szamóca.. ***** válasza:

igen, ilyen helyzetben hiszek benne. persze feltéve ha nincs valami kimondottan gátló tényező, amin nem tud változtatni (fogyatékosság stb.. mondjuk ha nincs kezed ne menj szívsebésznek)

egyébként próbálom e szerint élni az életem, úgyértem hogy mintha midnen rajtam múlna, ez késztet hogy megtegyek minden tőlem telhetőt.

de azért vannak szituációk amikor egyszerűen nem elég az amit te tudsz érte tenni...

2011. máj. 26. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Híres, saját szakmájukban befutott emberek azt mondják hogy az ember bármire képes ha hisz magában és abban hogy el fogja érni a céljait (viszont keményen meg kell dolgozni a sikerért). Tekintve hogy honnan hova jutottak (pl. Will Smith, Sylvester Stallone), azt tudom mondani hogy van abban valami amit mondanak.

És ha nincsenek olyan jó képességeid? Nem vagy olyan tehetséges?

"Sosem tekintettem magamra úgy, mint egy különösen tehetséges emberre. Amitől kiváló vagyok, az a végtelenül beteges munkabírásom. Amíg mások alszanak, én dolgozom. Amíg mások esznek, én dolgozom."

"Teljesen mindegy, mennyire vagy tehetséges. A tehetséged előbb-utóbb csődöt mond, ha nem képzed magad tovább újra és újra." Will Smith

Hinnie pedig muszáj az embernek saját magában, ha nem hiszel magadban akkor nem fogsz mindent beleadni a céljaid megvalósításába (sőt előbb-utóbb feladnád főleg ha látod hogy senki se hisz benned)

És ha jönnek a nehézségek? Kapod a pofonokat az élettől? És másoktól?

“Senki nem tud olyan nagyot ütni , mint az Élet! De nem az számít mekkorát ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább! Csak így lehet győzni! Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért ami jár, és közben viseld el a pofonokat!" Sylvester Stallone

2011. máj. 26. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen.Sokszor az erős vágy biztosítja nemcsak a lehetőségeket,hanem magát a tehetséget is!
2011. máj. 26. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem.ha igy lenne mindenki spvel járna

Justin Bieber meg nem élne már

2011. máj. 26. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Előzőt felpontoztam a Justinos beszólásért.

Igen hiszek benne.A családom irtózatosan szegény volt.Én is így éltem le a gyerekkorom,láttam anyámékat szenvedni egy ezresért,pedig mindenki a családban szakközepet végzett,volt érettségi bizonyítványuk,szakmájuk,de egyszerűen nem kaptak munkát csak azért mert cigányok voltak.Én félvér vagyok,apám magyar volt,de ott hagyta anyut mikor még terhes volt,és ment diszkózni.

Volt akkora szerencsém hogy fehér bőrű lettem.12 évesen sírva fogadtam meg hogy sohase leszünk többé szegények.

29L Dietetikus Kanadából

2011. máj. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!