Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztél már úgy, hogy az élet...

Éreztél már úgy, hogy az élet nem neked való? Hogy nem illesz ebbe a világba?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt ennek az oka?
2009. júl. 13. 23:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy az élet elhúzza előttem a mézes madzagot és vágyakat kelt bennem de lehetőséget emg nem ad rá h tegyek érte mások pedig boldogok tudnak lenni azzal amiük van
2009. júl. 13. 23:11
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
És ez nálam olyan abnormális méreteket ölt h már nem is törúdöma dolgok következményeivel reménykedem h egyszer csak vége lesz ennek aze egész szarnak...
2009. júl. 13. 23:12
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyre gyakrabban érzem hogy nem illek bele a világba. Már ha csak azt nézem hogy itt felteszek kérdéseket és tök hülyének néznek, senki nem ért egyet velem semmiben, én sem értek senkivel egyet. Nagyon ritka.

Minden ember tökéletesen ellentétesen gondolkodik velem. Furcsa... ami nekem normális másoknak nem az, ami nekik normális az nekem nem.

Nagyon fel tud bosszantani hogy senki nincs aki megértene vagy akár csak elfogadna úgy ahogy vagyok. Sz*r a világ úgy érzem, a halál valami nagy megváltás lesz majd számomra.

2009. júl. 13. 23:26
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
Isten útjai kifürkészhetetlenek...vagy csak amnéziás.
2009. júl. 13. 23:53
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hiszem, hogy az emberek jó része végtelenül ostoba, és hiszem, hogy értelmi szintem messze meghaladja a többségét. A szórakozásról és egyéb szubjektív dologról alkotott véleményem is merőlegesen eltér a tömegekével, ezért marhára úgy érzem, hogy nem illek ide. Rengeteg barátnőm volt, de egyik sem ért még csak egy "okos" szintet sem el, a nők túlnyomó többsége, akikkel összehozott az élet kifejezetten ostoba, az értelmesebbek pedig "foglaltak".

Nem érzem túl jól magam ebben a világban, de sosem gondoltam azt, hogy halottan, férgekrágta élvezetesebb lehet a nemélet az életnél.

2009. júl. 14. 03:40
 6/24 A kérdező kommentje:
23:26-os válaszoló! Tudnál linkelni a kérdéseidből, amiknél nem értettek meg és hülyének néztek?
2009. júl. 14. 12:40
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen éreztem, és érzem is, hogy ez a világ nem nekem való. Úgy érzem hogy egyedül vagyok mindenki ellen, tehát vagyok én és a többség. De ha minden ember különböző akkor mindenki ezt érzi? - hogy senki sem érti meg őt?

Mert nem értenek meg, és én sem az emberek többségét. PNem is szeretem az embereket, az állatokkal sokkal jobban kijövök. Szórakozni sem járok, max évente 2 alkalommal összeülünk 5en beszélgetni.

Nekem is van olyan, hogy ami nekem normális az másnak nem az, és fordítva, ilyen ellentétek a párom és köztem is vannak. De elvileg az ellentétek vonzzák egymást.

2009. júl. 15. 12:18
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Én most érzek így!

Nem így kellene lennie ennek az egésznek... Nem ide kellett volna szuletnem és nem ilyen családba, foleg nem ilyenkor.. De sajnos ezt nem választhatjuk meg, esetleg megváltoztathatjuk, de sajnos nem mindent. Minden pillanatban azon gondolkozom, hogy ennek nem így kéne lenni... Nekem máskor és máshol a helyem!

Ezért van az, hogy az emberek bolondnak és érthetetlennek gondolnak engem, mert én egy másik világban élek.. a saját magam világában!

2009. júl. 15. 15:18
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok megint...

Én is inkább az állatokkal jovok ki, inkább embereket nem is akarok látni magam korul.. Olyan képmutató mindenki, meg kétszinu, és kritizálnak... :( Az állatok meg oszinték és csak szeretet kell nekik, és ok is azt adnak cserébe, és nem pénzt meg ilyeneket kovetelnek..

2009. júl. 15. 15:21
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

mikor nem éreztem ilyet?! oka? megszülettem. :/

16L.

2009. júl. 15. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!